Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tavaya zeytinyağı, sarımsak ve defne yapraklarını koyarak ocağa alın. Tava iyice ısındığında, pastırma dilimlerinin iki yüzünü de kızartın ve pastırmaları bir tabağa alın.
Tavada kalan pastırma yağıyla bifteklerin her iki yüzünü de 1.5 dakika süreyle kızartın ve karabiberi üzerine ekleyin.
Biftekleri ayrı ayrı tabaklara alın.
Tavada kalan sosa kırmızı şarap, hardal ve kırmızı yaban mersinlerini ekleyin ve iyice karıştırın. Daha sonra tereyağını tavaya ekleyin ve erimesini bekleyin. En son sirkeyi ekleyin ve tavayı ocaktan alın.
Her bir bifteğin üstüne bir dilim pastırma koyun ve sosu üzerine gezdirdikten sonra servis edin.
lezzet
Bu resim küçültülmüştür. Orjinal boyutunu(800x600) görmek için tıklayın.