Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Web Arşivi

Sizleri Aramızda Görmekten Mutluluk Duyuyoruz :) ~ Tıklayın ~

Şarkıcı İlyas Yalçıntaş'ın bir kadına "hakaret" davasında ara karar

AKY Çevrimdışı

AKY

MirayWeb Coder's
1 Ekim 2022
75,315
Şarkıcı İlyas Yalçıntaş'ın bir kadına

Şarkıcı İlyas Yalçıntaş'ın İran uyruklu bir kadına karşı "sesli, yazılı veya görüntülü bir iletiyle hakaret" suçunu işlediği iddiasıyla açılan davada ara karar açıklandı.

Nge3KKc1lkiRrSDKqzHBUA.jpg

İlyas Yalçıntaş'a açılan davada ara karar açıklandı. İstanbul 71. Asliye Ceza Mahkemesindeki duruşmaya sanık Yalçıntaş ve tarafların avukatları katıldı. Duruşmada savunma yapan Yalçıntaş, müşteki M.H'nin kendisini rahatsız ettiğini ve evine girdiğini iddia ederek, kendisinin de şikayetçi olduğunu söyledi.
KHESkQSdFE-z_tLLGq7P3Q.jpg

Şikayetlerine rağmen müştekinin kendisini rahatsız etmeye devam ettiğini savunan Yalçıntaş, "Beni bu nedenlerle çok fazla tahrik etti. Ben de bu tahriklerine dayanamayarak söz konusu mesajları attım, kabul ediyorum. Beraatime karar verilmesini talep ederim." dedi. Müşteki avukatı Ali Kemal Atçeken ise sanığın savunmasını kabul etmediklerini, müvekkilinin bu olay nedeniyle sınır dışı edildiğini ve eğitim hayatının sona erdiğini belirtti.
J66_V7I6yU2DNeXFye50rA.jpg

Müvekkilinin darbedilip, aşağılandığını öne süren Atçeken, İran'daki müvekkiline karşı Yalçıntaş'ın tehditlerinin hala devam ettiğini ifade etti. Atçeken, müvekkilinin sarhoş olduğu sırada cinsel saldırıya maruz kaldığını iddia ederek, sanığın tutuklu yargılanmasını talep etti. Avukat Atçeken sanığın müvekkiline küfrettiği konuşmanın ses kaydını da mahkemede dinletti. Sanık Yalçıntaş, mahkeme başkanının konuşmalara ilişkin sorusu üzerine,"Ağır tahrik altında kaldığım için bunları kullanmıştım. Ses kaydı bana aittir." diye konuştu.
3S2x71tcEUiJutNA5L5RXQ.jpg

Müşteki avukatlarından Muhammed Türkoğlu ise üzerine atılı suçu kabul eden sanığın cezalandırılmasını istedi. Duruşmada esasa ilişkin mütalaasını açıklayan cumhuriyet savcısı, sanığın üzerine atılı suçtan 3 aydan 2 yıla kadar hapisle cezalandırılmasını talep etti. Ara kararını açıklayan mahkeme, taraflara mütalaaya karşı savunma yapmak üzere süre verilmesine hükmedip duruşmayı erteledi. İDDİANAMEDEN İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca hazırlanan iddianamede, sanık İlyas Yalçıntaş'ın 8 Şubat'ta müşteki M.H'ye hakaret içerikli mesajlar gönderdiği belirtildi. İddianamede, müştekinin savcılık ifadesinde sanıktan şikayetçi olduğu kaydedilerek, sanığın savunmasında ise üzerine atılı suçlamaları kabul etmediği aktarıldı. Sanık Yalçıntaş'ın müştekiye gönderdiği mesajlarla "sesli, yazılı veya görüntülü bir iletiyle hakaret" suçunu işlediği ifade edilen iddianamede, sanığın 3 aydan 2 yıla kadar hapisle cezalandırılması talep edildi.

7701477028
Clio Triger Seti
Megane II Triger Seti
Kango Triger Seti
Laguna Triger Seti
Mais Triger Seti Clio Laguna, Symbol II, Kangoo Megane II-III 1.5 Dci Euro 4 7701477028
Clio 2-II Kangoo 2-II Eksantrik Kayış Triger Seti 1.5 Dci K9K
Euro 4 1.5 DCI Triger Seti
Akbay Renault
Oto Erdem
Özder Renault
Arif Oto
Ankara Yedek Parça
Ankara Renault Yedek Parça
Ankara Dacia Yedek Parça
Orjinal Mais Yedek Parça
Orjinal Renault Yedek Parça

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar