AKY
MirayWeb Coder's

Teknik direktör ve spor yorumcusu Sergen Yalçın, Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho'yu eleştirirken yeni sezonda sarı - lacivertlilerden ayrılacak olan üç oyuncusu açıkladı.

Trendyol Süper Lig'in 32. haftasında konuk ettiği Kayserispor ile 3-3 berabere kalan ve şampiyonluk yarışında ağır yara alan Fenerbahçe'de teknik direktör Jose Mourinho eleştiri oklarının hedefindeki isim olarak öne çıktı.

Teknik direktör ve spor yorumcusu Sergen Yalçın; Portekizli çalıştırıcıyı eleştirirken, yeni sezonda Fenerbahçe'den ayrılacak olan 3 ismi de açıkladı. İşte Yalçın'ın Ekol TV'deki sözleri:

"Mourinho kültüre falan girmiş. Çok büyük saygısızlık. Bunlar Portekizli biliyorsun, Portekiz kültürel olarak nerede çok merak ediyorum. Bana sorarsan çok gerilerde bir yerde. O yüzden benim tavsiyem bu konulara pek girme."

"Fenerbahçe taraftarı, Mourinho'nun sözlerini yemiyorlar artık. Sezon başı 1-2 tane yedirdi ama artık yok. 1 yaparsın 2 kere yaparsın sonra ondan sonra insanlar uyanırlar. Hep eski başarılarıyla gündemde kalan birisi zaten 10 yıldır bir başarısı yok."

"Fenerbahçe'nin kadro yapılanması mutlaka Talisca'nın etrafına göre kurgulanmalı. 2 santrfor alacaksan Talisca'ya göre alacaksın. Kenar, merkez orta saha alacaksan Talisca'ya göre alacaksın.

"Ben seneye Tadic, Dzeko ve En-Nesyri'nin takımda kalacağını düşünmüyorum. Tadic, Dzeko ve En-Nesyri olmaz bunlar Fenerbahçe'de."

"Seneye bunlar olmaz Fenerbahçe'de mümkün değil. Bu konsept devam ederse seneye de bu durumun tekrarı yaşanır. Bu işler böyle devam ederse eğer seneye de Galatasaray şampiyon olur."
7701477028
Clio Triger Seti
Megane II Triger Seti
Kango Triger Seti
Laguna Triger Seti
Mais Triger Seti Clio Laguna, Symbol II, Kangoo Megane II-III 1.5 Dci Euro 4 7701477028
Clio 2-II Kangoo 2-II Eksantrik Kayış Triger Seti 1.5 Dci K9K
Euro 4 1.5 DCI Triger Seti
Akbay Renault
Oto Erdem
Özder Renault
Arif Oto
Ankara Yedek Parça
Ankara Renault Yedek Parça
Ankara Dacia Yedek Parça
Orjinal Mais Yedek Parça
Orjinal Renault Yedek Parça