Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Web Arşivi

Sizleri Aramızda Görmekten Mutluluk Duyuyoruz :) ~ Tıklayın ~

Survivor All Star'da kim elendi? Hangi yarışmacı adaya veda etti?

AKY Çevrimdışı

AKY

MirayWeb Coder's
1 Ekim 2022
75,253
Survivor All Star'da kim elendi? Hangi yarışmacı adaya veda etti?

Survivor 2024 All Star'da heyecanlı bir eleme yarışı yaşandı. Yunus Emre, Nefise, Atakan ve Seda'nın potada yer aldığı yarışmada heyecanlı düellolar yaşandı. Sıkı mücadele sonrasında bir isim adaya veda etti. İşte ayrıntılar...

gdYz_Az7pE-ehIGxsE96aQ.jpg

Hafta boyunca belirlenen 4 yarışmacı, bu akşam gerçekleşen eleme düellosunda hünerlerini gösterdi. Eleme potasına giren yarışmacılar Yunus Emre, Nefise, Atakan ve Seda olmuştu.Peki Survivor All Star'a kim veda etti? İşte 9 Haziran'da Survivor'a veda eden o isim...
HvaHX_YVDUuM4W-1Sw0odw.jpg

Seda - Atakan eşleşmesinin kazananı 4-0 ile geride olan Seda'nın 5-4 kazanmasıyla sonuç buldu ve kazanan Seda oldu.
UtFhC-ddYkeSBO5PWwBvug.jpg

Yunus Emre - Nefise eşleşmesinde ise Survivor 2024 All Star'a devam eden yarışmacı Nefise oldu. Yunus Emre'yi 5-0 mağlup etti.
tSwclkHMQEyuiV-JJm7L8Q.jpg

Survivor final turunda Atakan ve Yunus Emre eşleşti. Eşleşme sonucunda 5-3'lik skorla kazanan isim Atakan oldu.
qW392tHJ3UePBaabRVexMA.jpg

Survivor'da gerçekleşen son düelloda elenen isim Yunus Emre oldu. Survivor'a veda eden Yunus Emre şu ifadeleri kullandı: "Buraya beni 'ben' olarak kabul ettiniz ve gerçekten hep kazanmaya çalıştınız. Ben büyürken hep şu sözü duydum: Her şeyin bir bedeli var. Evet bir bedel ödedik ama bu sadece yarışmanın zorluğuydu. Beni ailenizin içine aldınız, beni 'ben' olarak bir yerlere getirip, dünyanın kirletmiş olduğu çamurlardan beni arındırdınız. Yeni bir kimlik verdiniz. Her şey için minnettarım. Mutlu gideceğim buradan."

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar