Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Web Arşivi

Sizleri Aramızda Görmekten Mutluluk Duyuyoruz :) ~ Tıklayın ~

Survivor'da ikinci finalist belli oldu: Sanki rüyadayım

AKY Çevrimdışı

AKY

MirayWeb Coder's
1 Ekim 2022
75,260
Survivor'da ikinci finalist belli oldu: Sanki rüyadayım

Bu yıl All Star formatıyla ekranlara gelen Survivor'da yarı final öncesi son oyun oynandı. 11 Haziran akşamı yayınlanan 140. bölümde Nefise, Atakan, Seda ve Ogeday doğrudan finale gitmek için mücadele ederken, kazanan isim belli oldu. İşte Survivor'da dün akşam yaşananlar...

K17G3fUKIUOYCD1ichhEMQ.jpg

Tv8 ekranlarının sevilen yarışması Survivor All Star, 11 Haziran'da 140. bölümüyle ekranlara geldi.
xhnRdAwlSkKnMLu0g0Tfcg.jpg

Final maratonunun başladığı Survivor'da doğrudan finale giden ilk yarışmacı Batuhan Karacakaya olmuştu.
Ncl4h2FPCUWu3cXkPj7cDA.jpg

İkinci finalistin belirlendiği oyunda Seda, Avatar Atakan, Ogeday ve Nefise canla başla mücadele etti.
7S_bKw0grEKRZAU4QO1hOw.jpg

Dominik'te oynanan son oyuna veda eden ilk yarışmacı Avatar Atakan oldu. Kıran Kırana yarışan Seda, Nefise ve Ogeday'dan ise ilk elenen Seda oldu.
echk9PmD1EWyqnen4VxuJg.jpg

Oyunda finale çıkan Nefise ve Ogeday'dan galip gelen taraf Nefise oldu. Böylece Nefise, Survivor'daki ikinci finalist olmayı başardı.
5fOcF16KSk6mcoIsZhFP3g.jpg

Oyun sonrası kolyesini alan Nefise "Sanki rüyadayım. Tam olarak olayı idrak edemiyorum. Gerçekten şaka gibi bir gün. Bu zamana kadar bir sürü oyuna çıktım, finali getiremedim. Akışına bıraktım. Bugün gerçekten istiyorum diye geldim buraya. Şu kolyeyi aldım nihayet. Bu kolyeyi aile, tüm sevenlerime özellikle de anneme armağan ediyorum" ifadelerini kullandı.
Am9kbI5WcE6VhmYw-bn18g.jpg

Nefise'yi tebrik eden Ogeday da "Elimden geleni yaptım. O kadar yorgunum ki... Her şeyi denedim, yaptım. İstedim ama olmadı. Benden bu kadar jübilemi yaptım, üç sezon bana yeterli. Dördüncü kez geleceğimi düşünmüyorum. Bu demek değil ki pes ettim. Düelloda ilk turdan çıkmak istiyorum" dedi.
TJd-dXmGH0Sx6f62akR2dA.jpg

Böylelikle İstanbul'da canlı yayınlanacak düelloda mücadele edecek isimler Atakan, Seda ve Ogeday oldu.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar