Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Web Arşivi

Sizleri Aramızda Görmekten Mutluluk Duyuyoruz :) ~ Tıklayın ~

Survivor'da ilk finalist belli oldu

AKY Çevrimdışı

AKY

MirayWeb Coder's
1 Ekim 2022
75,258
Survivor'da ilk finalist belli oldu

Survivor All Star finale günler kala mücadeleler sürüyor. 10 Haziran akşamı 139. bölümüyle ekranlara gelen yarışmada, final koltuğunun ilk sahibi belli oldu. İşte Survivor'da yaşananlar...

UYmAFM07i0SLdSaJsnaRRQ.jpg

Tv8 ekranlarının sevilen yarışması Survivor'da final heyecanı başladı. Sona kalan 5 yarışmacı finalist olmak için kıyasıya mücadele etti.
5JQIcMGM0kWWPwPBpPvJ4g.jpg

Final kolyesini alabilmek için canla başla mücadele eden yarışmacılardan tura veda eden ilk isim Nefise oldu. Ardından Seda sonrasında Ogeday oyunu noktaladı.
CfmHhfbbyEKkFza8CwWKHQ.jpg

Final kolyesini alabilmek için canla başla mücadele eden yarışmacılardan finale kalan isimler ise Avatar Atakan ve Batuhan oldu.
5GyyeLT460CUY76RHosxpA.jpg

Kıran kırana yarışan ikiliden kolyenin sahibi Batuhan Karacakaya oldu. Böylece Survivor All Star'ın ilk finalisti de Batuhan oldu.
SBnRnWVQR0KgdN5W4RGccQ.jpg

Bireysele geçildiğinde ilk kolyeyi kazanan, kapanışta da iki kolye kazanan Batuhan Karacakaya, finalin ilk kolyesini kazanmasıyla ilgili şu ifadeleri kullandı:"İnanılmaz mutluyum, çünkü çok yoruldum. Hafta başlangıçlarını yapmak inanılmaz bir duygu. Bunu kazandığım için inanılmaz mutlu hissediyorum. O uçağa mutlu, keyifli bineceğim. Bu kolyeyi bütün aileme, destekçilerime armağan ediyorum."
-uKyXCvZTUGZhksl-dhU7A.jpg

Bir sayıyla oyunu kaybeden Avatar Atakan, "Batuhan'ı tebrik ederim, gerçekten iyi bir yarışmacı, çok yorgunum. Yorgunluğumun savaşmak gibi bir anlamı var. Buraya savaşmak için geldim. Bugün böyle oldu yarın başka olur" dedi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar