AKY
MirayWeb Coder's
Star TV'nin sevilen dizisi Yalı Çapkını'na Sakla Beni'de canlandırdığı Kont Ziya rolüyle konuk olan usta oyuncu Tamer Levent, rol arkadaşlarıyla sette verdiği pozu takipçileriyle paylaştı.
Başrollerini Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor'un paylaştığı Yalı Çapkını, her cuma Star TV ekranlarından izleyiciyle buluşmaya devam ediyor.
7 Haziran akşamı yayınlanacak 73. bölümüyle sezon finali yapacak olan diziye son olarak Tamer Levent Konuk olmuştu.
Sakla Beni dizisinde canlandırdığı "Kont Ziya" rolüyle Yalı Çapkını'nda boy gösteren usta oyuncu, son paylaşımıyla adından söz ettirdi.
Tamer Levent, Yalı Çapkını setindeki rol arkadaşları Mert Ramazan Demir, Ersin Arıcı ve Cihan Talay ile objektif karşısına geçti.
Ünlü isim, siyah beyaz paylaşımına "Yalı Çapkını bu bölüm" notunu düştü. Levent'in paylaşımı kısa sürede gündem oldu.
Yalı Çapkını'nın 31 Mayıs Cuma akşamı ekranlara gelen 72. bölümüne; Pelin'in Seyran'ın karşısına çıkması ve Ferit'in intikam planı damga vurdu. İşte Yalı Çapkını son bölümde yaşananlar...
Yeni tanıtıma; Seyran'ın Ferit'e "Benim tanıdığım Ferit gibi görünmüyorsun" demesi ve Halis Korhan'ın torunu için harekete geçmesi damga vurdu. YALI ÇAPKINI SEZON FİNALİ FRAGMANI İZLE