Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Web Arşivi

Sizleri Aramızda Görmekten Mutluluk Duyuyoruz :) ~ Tıklayın ~

Taylor Swift hayranlarına yer açmak için evsizler şehir dışına gönderilecek iddiası

AKY Çevrimdışı

AKY

MirayWeb Coder's
1 Ekim 2022
75,117
Taylor Swift hayranlarına yer açmak için evsizler şehir dışına gönderilecek iddiası

"Yılın Kişisi" seçilen ve rekor üstüne rekor kıran Taylor Swift, dünya turnesine şu sıralar Avrupa'da devam ediyor. İskoçya'da konser vermeye hazırlanan Swift hayranlarına yer açmak için evsizlerin şehir dışına gönderildiği açıklandı.

5lU6lObvQEGbVroyUbo5qw.jpg

Müzik kariyeri boyunca aldığı ödüllerle tarihe geçen ABD'li şarkıcı Taylor Swift, dünya turnesine kaldığı yerden devam ediyor. Şarkıcı, bilet satış rekoru kıran Eras adlı dünya turnesine İskoçya'da devam edecek. BBC'nin haberine göre, Taylor Swift'in şehirde vereceği konser öncesinde, turistlere yer açmak için çok sayıda evsiz Edinburgh dışına gönderildi.
9rR5vp17hE-RiXGEjM6b8w.jpg

Shelter Scotland adlı yardım kuruluşu, desteklediği birçok evsizin, kalacak yer sıkıntısı nedeniyle taksiyle farklı şehirlere gönderildiğini ve hatta bir kişiye Newcastle kadar uzak bir yerde geçici konaklama teklif edildiğini açıkladı. Yardım kuruluşu, evsizlerin turistlerle "doğrudan rekabet halinde" olmasının "açık bir adaletsizlik" olduğunu vurguladı.
jDjWHiflf0C6LkVyiR-r5Q.jpg

Yardım kuruluşu, Edinburgh'da evsiz ilan edilen ve genellikle otel gibi geçici konaklama teklif edilen kişilerin, konserden kaynaklanan ciddi konaklama sıkıntısı nedeniyle şehir dışına gönderildiğini söyledi. Ancak evsizlerin halihazırda kaldıkları yerden çıkarıldığına dair hiçbir kanıt yok. Edinburgh Şehir Meclisi, "uygun, alternatif konaklama yeri" bulmak için çalıştıklarını açıkladı.
SPmRY9BJbkqB65KLv-f8yw.jpg

Taylor Swift, 7-9 Haziran tarihleri arasında Edinburgh'un Murrayfield stadyumunda üç gece konser verecek. Yüz binlerce Swift hayranının şehre akın etmesi bekleniyor. Otellerin kapasitesinin şimdiden dolduğu belirtildi.
RMw6wdGgO0aqb0tgaad-dg.jpg

İskoçya'da evsiz ilan edilen kişilere acil geçici konaklama olanağı sunulması yasal bir zorunluluk ve otel de konaklama seçenekleri arasında yer alıyor. Shelter Scotland adlı yardım kuruluşunun müdürü Alison Watson, Edinburgh'daki durumun, “Edinburgh'ta acil bir durum var ve artık evsizker turistlerle doğrudan rekabete sokuluyor. Açık bir haksızlık" dedi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar