Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Web Arşivi

Sizleri Aramızda Görmekten Mutluluk Duyuyoruz :) ~ Tıklayın ~

Türkçe 7’den 8’e Yaz Tatil Kampı – Mesut Hayat – Altın Karma Yayınları

HDC Çevrimdışı

HDC

General
Üye
26 Nisan 2024
3,386
Türkçe 7’den 8’e Yaz Tatil Kampı – Mesut Hayat – Altın Karma Yayınları
ccb0d123 efd6 413e 8634 0cfa588d1afc

🌟
“7’den 8’e Yaz Tatil Kampı” Kitabı…
📚

Heyecanla beklediğiniz yeni eğitim-öğretim yılına ve LGS’ye harika bir başlangıç yapmak için hazırladığımız “7’den 8’e Yaz Tatil Kampı” kitabımızla tanışın! 7. sınıftan 8. sınıfa geçiş yapan öğrencilerimiz için özenle hazırladığımız bu özel kaynak, özet konu anlatımları, etkileşimli etkinlikler ve çeşitli zorluk seviyelerinde test sorularını bir arada sunuyor.
🎉

👉
Kitabımız, 8. sınıf müfredatına hızlı ve etkili bir giriş yapmanızı sağlayacak şekilde kurgulandı. Net ve anlaşılır dille sunulan konuları kolayca özümseyin, ardından bilgilerinizi pekiştirmek için hazırlanan etkinliklerle pratik yapın!

📝
Gerçek LGS formatına uygun olarak hazırlanan test sorularımızla, sınavda karşılaşacağınız soru tiplerine ve zorluk seviyelerine şimdiden hazır olun. Eksiklerinizi tespit edip üzerinde çalışarak sınav gününe tam hazır bir şekilde girin!

💪
“7’den 8’e Yaz Tatil Kampı” kitabımız, akademik başarılarınızı artırmak ve sınav kaygınızı azaltarak kendinize olan güveninizi tazelemek için ideal bir kaynak. Çözümlü testler ve pratik ipuçları ile sınav sürecinde size büyük avantajlar sağlayacak.

🌟
Bugün bir adım atın ve çocuğunuzun başarı yolculuğunda fark yaratacak bu kapsamlı hazırlık kitabımızla tanışın! Biz, başarıya giden yolda sizin en büyük destekçiniz olmaya hazırız!

#Eğitim #mesuthayat #LGS #Öğrenci #Başarı #SınavHazırlık #7den8eYazTatilKampı #YeniEğitimYılı #KitapTanıtımı #altinkarma

SATIN ALMAK İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ

8363efa3 deb0 48ca 993f 285abacbf9c2

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar