Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Web Arşivi

Sizleri Aramızda Görmekten Mutluluk Duyuyoruz :) ~ Tıklayın ~

'Türkiye sonrası kesin değil'

HDC Çevrimdışı

HDC

General
Üye
26 Nisan 2024
3,403
Beşiktaş'ın sezon başında kadrosuna kattığı Ciro Immobile, İtalya basınına konuştu. İşte Ciro Immobile'nin sözleri; Türkiye'den sonra futbolu bırakıp bırakmayacağım kesin değil. Aslında başka bir yerde büyük bir final üzerinde çalışıyorum. Arabistan'dan teklifler almıştım Bu tamamen sportif bir seçimdi. Arabistan'dan da teklifler aldım ama bunları değerlendirmedim. Günde iki antrenman yapıyorum ve hala çok şey verebileceğimi düşünüyorum. Geride kalmamak için genç oyuncuların verilerini takip ediyorum. Bu spora hala bir şeyler verebilmek için fiziksel olarak iyi olmak istiyorum. EURO 2020 yorumu Avrupa Şampiyonası'nın ilk maçına kadar kendimi iyi hissetmiyordum çünkü üzerimde çok fazla baskı olduğu için kendimi ifade edemiyordum. Her şeyinizi veremediğiniz zaman bu çoğunlukla sizin hatanızdır ama herkes baskı hissediyordu ve hissetmeleri de normal çünkü biz kazanan bir milli takımı temsil ediyorduk. Ancak Avrupa Şampiyonası'ndan sonra söyledikleri hiçbir şeyin önemi kalmadı çünkü gerçeklere baktığınızda kazanan her zaman haklıdır. Bu yüzden İngiltere maçından sonra yaşananlar artık benim için hiçbir şey ifade etmiyordu

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar