Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Web Arşivi

Sizleri Aramızda Görmekten Mutluluk Duyuyoruz :) ~ Tıklayın ~

Tutuyorum çünkü elimde şu an" sözlerine gündem olmuştu: Melis Sezen yıllar sonra açıkladı

AKY Çevrimdışı

AKY

MirayWeb Coder's
1 Ekim 2022
75,429
Tutuyorum çünkü elimde şu an

Şimdilerde Şımarık filmiyle gündemde olan Melis Sezen, İbrahim Selim'in programına konuk oldu. Ünlü oyuncu, 2021 yılında katıldığı ödül törenindeki "Tutuyorum çünkü elimde şu an" sözlerine ilk kez açıklık getirdi.

wqLW7DDxvUWZS_wHdLgxPw.jpg

Sadakatsiz dizisinde performansıyla adından söz ettiren ve şimdilerde "Deha" dizisiyle izleyici karşısına çıkan Melis Sezen, son dönemde hem kariyeri hem değiştirdiği imajıyla gündemde...
3FdW_UcM6k-LIOlpT5JTsg.jpg

Sarı saçlarını bir süre önce siyaha boyatan Melis Sezen, İbrahim Selim’in YouTube programı İbrahim Selim ile Bu Gece'ye katıldı.
gXgNHwjjlEigbMfu08jzQA.jpg

İbrahim Selim'in "Bir ödül töreninde başına gelen en inanılmaz şey neydi?" sorusuna yanıt veren Melis Sezen, 2021 yılında katıldığı ödül törenindeki sözlerine açıklık getirdi.
zVVPx3-pwUCh8qod5wYQZA.jpg

Ödülünü aldıktan sonra "Bunu tutuyorum çünkü elimde şu an" açıklamasıyla uzun süre gündem olan Sezen, ödül konuşmasının arkasındaki asıl anlamı açıkladı.
YyKmzo9EdUyosISrNDJS8w.jpg

Ünlü oyuncu, "Öncesinde şöyle diyorum; inanırsak her şeyi başarabileceğimize inanıyorum. Bunu tutuyorum çünkü. Elimde şu an. Anladın mı?" dedi.
9F5t5sYkrkODErpALNh-iw.jpg

Böylece Sezen'in sözlerinin bağlaç problemi nedeniyle yanlış anlaşıldığı ortaya çıktı.
yMNjpoBPZUW15P5zGAZlLg.jpg

Ergenlik yıllarıyla alakalı da konuşan Melis Sezen, "Ergenliğimde en çok annemle kavga ederdim. Bütün sinirimi annemden çıkarıyordum. Annem şu anda benim en yakın arkadaşımdır, ergenliğimde çok kavga ediyorduk. Liseden sonra anneme çatmalarım bitti" ifadelerini kullandı.

7701477028
Clio Triger Seti
Megane II Triger Seti
Kango Triger Seti
Laguna Triger Seti
Mais Triger Seti Clio Laguna, Symbol II, Kangoo Megane II-III 1.5 Dci Euro 4 7701477028
Clio 2-II Kangoo 2-II Eksantrik Kayış Triger Seti 1.5 Dci K9K
Euro 4 1.5 DCI Triger Seti
Akbay Renault
Oto Erdem
Özder Renault
Arif Oto
Ankara Yedek Parça
Ankara Renault Yedek Parça
Ankara Dacia Yedek Parça
Orjinal Mais Yedek Parça
Orjinal Renault Yedek Parça

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar