Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Web Arşivi

Sizleri Aramızda Görmekten Mutluluk Duyuyoruz :) ~ Tıklayın ~

Üniversite sınavı giriş yerleri: YKS sınav giriş yerleri ne zaman açıklanacak?

AKY Çevrimdışı

AKY

MirayWeb Coder's
1 Ekim 2022
37,484
YKS sınav giriş yerleri ne zaman açıklanacak?

YKS kapsamındaki oturumlara katılım sağlayacak adaylar, AYT, TYT ve YDT sınav giriş yerlerinin ilan edilmesini bekliyor. 2025 YKS sınav giriş yerlerinin ne zaman açıklanacağıyla ilgili tüm gözler ÖSYM'den gelecek duyuruya çevrildi. TYT, AYT ve YDT sınavlarına girecek öğrenciler, hangi okullarda sınava gireceklerine odaklandı. Peki, 2025 YKS sınav giriş yerleri ne zaman açıklanacak?

J5AM_gAWYkafgpxnoHPFtA.jpg

Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (2025 YKS) geri sayım devam ediyor. Söz konusu sınavın giriş yerleri ise üniversite sınavlarına hazırlanan adayların gündeminde ilk sıralarda. Yakın zaman sonra ÖSYM'nin resmi açıklamlarını ilan etmesi bekleniyor. İşte, üniversite sınavı giriş yerleri...
4aMb18jyBUOPn5sq2gFwMw.jpg

2025-Yükseköğretim Kurumları Sınavı, sınav giriş belgelerinin, sınav tarihinden yaklaşık 10 gün öncesinde erişime açılması bekleniyor.2025 YKS oturumları 21 ve 22 Haziran'da organize edilecek.Bu bilgiler baz alındığında ise 2025 YKS sınav giriş belgelerinin, haziran ayının ikinci haftasında erişime açılması bekleniyor.Adaylar, sınava giriş belgelerini, T.C. kimlik numaraları ve şifreleri ile ÖSYM’nin ÖSYM Aday İşlemleri Sistemi - Ana Sayfa internet adresinden sorgulayabilecek.
UdtmK3MdNEuqo9XWSouNLg.jpg

Yükseköğretim Kurumları Sınavı 21 ve 22 Haziran'da yapılacak. Söz konusu sınavın oturum tarihleri ise şöyle;YKS 1. oturum Temel Yeterlilik Testi (TYT) 21 Haziran 2025YKS 2. oturum Alan Yeterlilik Testi (AYT) 22 Haziran 2025YKS 3. oturum Yabancı Dil Testi (YDT) 22 Haziran 2025

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar