Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Web Arşivi

Sizleri Aramızda Görmekten Mutluluk Duyuyoruz :) ~ Tıklayın ~

Uraz Kaygılaroğlu sevgilisiyle verdiği pozları paylaştı

Kaco Adem Çevrimdışı

Kaco Adem

General
Üye
27 Nisan 2024
4,524
Uraz Kaygılaroğlu sevgilisiyle verdiği pozları paylaştı

Sakla Beni dizisinin yıldızı Uraz Kaygılaroğlu, sevgilisi Sayna Soleimanpour ile aşk dolu pozlarını paylaştı. Oyuncu, Soleimanpour'un ilk sergisi için verdiği pozların tepki çekmesi üzerine açıklama yaptı.

YcHCxI0mR0yyqlvwbQyQ4g.jpg

Ünlü oyuncu Uraz Kaygılaroğlu fotoğraf sanatçısı sevgilisi Sayna Soleimanpour ile pozlarını ilk kez sosyal medya hesabında paylaştı.
x6W0I7m95EqTWuVBQm6zFA.jpg

Bir süredir Soleimanpour ile aşk yaşayan oyuncu, sevgilisinin ilk sergisi için poz vermişti.
CP4QZ6bog0OnKiKSJKvqHQ.jpg

Oyuncu, sosyal medyada gündem olan karelerle ilgili şu açıklamayı yaptı: "Sosyal medya ve basında hakkımda çıkan haberlere ve tepkilere cevap verme ihtiyacı duydum. Amacım hayatımdaki özel birinin sanat çalışmasına destek vermekti. Verdiğim destekten ötürü ortaya çıkan görseller toplumumuzda rahatsızlık uyandırdıysa bunu sadece sanat diyerek geçiştiremem ve çok üzüldüğümü belirtmek isterim. Amacım hiçbir şekilde kötü duygular uyandırmak değildi. Bu sebeple herkesten özür diliyorum"
s_pg2LZNY0-R_CY8qZ4F7A.jpg

Oyuncunun Melis İşiten ile evliliğinden Ada adında bir kızı var. İşte Uraz Kaygılaroğlu'nun aşk dolu paylaşımları...
Vn0WP2RhHEGtTkYMzyPWqA.jpg

c7rV7YmOWEmaoIeATFWaaw.jpg

6ZEQCYVODU6JdE-Hpo_k2Q.jpg

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar