Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Web Arşivi

Sizleri Aramızda Görmekten Mutluluk Duyuyoruz :) ~ Tıklayın ~

Yalı Çapkını 70. bölümde neler olacak? Ferit büyük gerçeği öğreniyor

AKY Çevrimdışı

AKY

MirayWeb Coder's
1 Ekim 2022
74,888
Yalı Çapkını 70. bölümde neler olacak? Ferit büyük gerçeği öğreniyor

Star TV'de cuma akşamları izleyici ile buluşan Yalı Çapkını 70. bölümüyle 17 Mayıs Cuma akşamı ekranlara gelecek. Peki yeni bölümde neler yaşanacak? İşte Yalı Çapkını'nın yeni bölümünün detayları...

qFa1j3zPqEqqad6jxMS5zQ.jpg

Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor'un başrolde olduğu Yalı Çapkını, 70. bölümü ile17 Mayıs Cuma 20.00’de Star’da ekrana gelecek.
9axlGHD4C0OB3GNH-3ez4A.jpg

17 Mayıs Cuma akşamı ekrana gelecek Yalı Çapkını’nın yeni bölümünün konusu şöyle; Tarık ile karşı karşıya gelen Ferit, onunla aralarındaki meseleyi çözmeye kararlıdır. Seyran'a ise arkasından iş çevirdiğini düşündüğü için öfkelidir.
zMITV0glxkaB2Dex3QY8gA.jpg

Halis Ağa ile yıllar sonra yeniden yüz yüze gelen Mezide, oğlu Akın'ın canına karşılık bir can ister.
k_r-g8kXZ026BZ3lq8CWEg.jpg

Yaşadığı onca sıkıntı ile baş etmekte zorlanan Seyran, Ferit'in ona inanmamasıyla bir duygu patlaması yaşar ve psikiyatristten yardım almaya başladığını söyler.
Ds3GStnlQECDsDhD-l-t6A.jpg

Mezide'nin isteği şaşıran Halis Ağa, önemli bir kararın arifesindedir. Ablasının ölümüne sebep olduğu için büyük bir vicdan azabı çeken İfakat, hiç beklemediği bir gelişmeyle karşı karşıya kalır.
UJcV6h75BUeFahtZk9H87g.jpg

Orhan Korhan ise büyük bir tehlikenin içine doğru adım adım ilerlemektedir.
XYNYbwKQLEuoig8_DAcKyQ.jpg

Seyran her ne kadar saklamaya çalışsa da Ferit büyük gerçeği öğrenmenin eşiğindedir.
n6tZTLcdnkO5ia5qXFsgSg.jpg

Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor ve Binnur Kaya’nın başrolde olduğu dizide; Şerif Sezer, Gülçin Şantırcıoğlu, Emre Altuğ, Gözde Kansu, Ersin Arıcı, Beril Pozam, Diren Polatoğulları, Taro Tekin Emir, Turgut Tunçalp, Sezin Bozacı, Buse Buçe Kahraman, Öznur Serçeler, Toprak Sağlam, Hülya Duyar, Yiğit Tuncay, Gülen Gedikoğlu gibi isimler de yer alıyor.
MK6XYVucyU6MjYR8O3ceLw.jpg

Yönetmenliğini Burcu Alptekin’in üstlendiği Yalı Çapkını’nın senaryosunu Barış Günger kaleme alıyor.
178V5dxd3kaJdB-04q5xKw.jpg

Yalı Çapkını'nın yeni tanıtımında; Tarık'la görüşmek isteyen Seyran'ın ablasına hastalığını anlatması ve "Ölüyorum abla" demesi dikkat çekti. YALI ÇAPKINI 70. BÖLÜM 2. FRAGMAN İZLE

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar