Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Web Arşivi

Sizleri Aramızda Görmekten Mutluluk Duyuyoruz :) ~ Tıklayın ~

Yanan araçtaki aileyi cezaevi personeli kurtardı

Fatihklz Çevrimdışı

Fatihklz

Kurucu
Üye
26 Nisan 2024
13,770
Yanan araçtaki aileyi cezaevi personeli kurtardı

Gaziantep'te seyir halindeyken yanmaya başlayan otomobilde bulunan 5 kişilik aile, ceza infaz kurumu personelinin müdahalesiyle kurtarıldı.

Gaziantep'te seyir halindeki otomobilde yangın çıktı. Alevlerin sardığı araçtaki 5 kişilik aileyi, yangına müdahale eden Gaziantep L Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu personeli kurtardı.

Olaya ilişkin görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşan Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, aileye yardım eden personeli kutladı. Bakan Tunç paylaşımında “Gaziantep L Tipi Kapalı Ceza İnfaz KurumuGaziantep L Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu personelimizin seyir hâlindeyken yanan araca anında müdahale ederek 5 kişilik aileyi tahliye etmeleri takdire şayan bir davranıştır. Ceza infaz kurumu personelimizi bu yüksek sorumluluk bilincinden dolayı tebrik ediyorum. Aracı zarar gören vatandaşlarımıza da geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum” ifadelerini kullandı.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar