Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Web Arşivi

Sizleri Aramızda Görmekten Mutluluk Duyuyoruz :) ~ Tıklayın ~

Zeytinyağlı Havuç Pilaki

ArinNa Çevrimdışı

ArinNa

xfmaster
Moderatör
Üye
4 Temmuz 2024
4,188
Zeytinyağlı Havuç Pilaki Tarifi İçin malzemeler


  • 2 adet havuç
  • 1 adet kuru soğan
  • Yarım yemek kaşığı pirinç
  • 2-3 dal dereotu
  • 1 diş sarımsak
  • 1 adet limon
  • Tuz
  • Zeytinyağı


Zeytinyağlı Havuç Pilaki Nasıl Yapılır?


  • Havuçların kabuğu soyulur ve verev şekilde doğranır.
  • Kuru soğan piyazlık doğranır.
  • Dereotu ince kıyılır.
  • Sarımsak ince ince doğranır.
  • Limonun suyu sıkılır.
  • Tencereye zeytinyağı koyulur ve soğan ilave edilir, soğanın rengi değişinceye kadar sotelenir.
  • Havuç dilimleri, pirinç ve sarımsak eklenir. Az su ve limon suyu eklenir ve havuç yumuşayana kadar pişirilir.
  • Servis tabağına alınır.
  • Üzerine dereotu eklenerek servis edilir.


lezzet


wol_error.gif
Bu resim küçültülmüştür. Orjinal boyutunu(800x600) görmek için tıklayın.
zeytinyagli-havuc-pilaki-43076b7b-6579-4645-976c-3023513bf8f1.jpg
 

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar