Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Web Arşivi

Sizleri Aramızda Görmekten Mutluluk Duyuyoruz :) ~ Tıklayın ~

12 Ağustos Çarşamba burç yorumu - Günlük burç yorumu

HDC Çevrimdışı

HDC

Kurucu
Üye
26 Nisan 2024
10,705
6a7b7d5d2e0d5bd805122918.jpg

Bugün biraz dikkatli bakalım. Çünkü haftanın diğer günlerinden farklı olarakAslan burcunda Güneş Tutulmasıvar.

Ve tutulma günlerinde insanın başına mutlaka film gibi bir olay gelmesi gerekmiyor.

Bazen telefon gelir.

Bazen birisi size “Seninle bir şey konuşmam lazım” der.

Bazen patronunuz toplantıya çağırır.

Bazen aylardır düşündüğünüz bir konuda bir anda kararınız değişir.

Bazen de hiçbir şey olmaz sanırsınız; üç hafta sonra bugün başlayan bir gelişmenin aslında hayatınızda ne kadar önemli bir yere oturduğunu anlarsınız.

Bugün biraz böyle.

Özellikle görünürlük, statü, ilişkiler, çocuklar, yaratıcılık, yöneticiler, önemli isimler ve “Ben bu hikâyenin neresindeyim?” meselesi büyüyor.

Bir süredir yaptığınız işin karşılığını alamadığınızı düşünüyorsanız artık görülmek isteyebilirsiniz. İlişkinizde sürekli karşı tarafın programına göre hareket ediyorsanız “Peki benim istediğim ne?” diyebilirsiniz. Bir arkadaş grubunda hep başkasının hikâyesini dinliyorsanız bu kez sizin hayatınızda olan bir şey konuşulabilir.

Aslan tutulmasının huyu biraz budur:

Birini sahnenin önüne çıkarırken, bir başkasına da o sahnede artık neden durmadığını gösterebilir.

O yüzden bugün gelen haberlere dikkat edin.

Bir görev değişikliği olabilir. Bir yöneticiyle ilgili gelişme olabilir. Bir iş teklifi konuşulabilir. İlişkilerde beklenmedik bir karar duyabilirsiniz. Sosyal medyada veya magazin dünyasında “Bunu beklemiyorduk” denilecek bir haber çıkabilir.

Ama bugün önemli bir şey daha var.

Tutulma Uranüs’le sert bağlantıda.

Yani her şey planlandığı sırayla ilerlemeyebilir.

Sabah “Bugün bunu yapacağım” dersiniz, öğlen bambaşka bir mesele çıkar.

Tam “Bu iş kesin oldu” dersiniz, şart değişir.

“Bu insan asla böyle bir şey yapmaz” dersiniz…

Yapar.

O yüzden bugünün başlığı boşuna değil:

Plan başka olabilir. Olan başka olabilir.

07.30 CİVARI | SABAHIN HAVASI BİRAZ GERGİN

Ay–Mars teması sabah erken saatlerde sabırsızlığı yükseltebilir.

Evden çıkarken küçük bir tartışma yaşayabilirsiniz. Trafikte sinirlenebilirsiniz. Partnerinizin söylediği küçücük bir şey gereğinden fazla batabilir.

Özellikle aile içinde herkes aynı anda kendi istediğinin olmasını beklerse tansiyon yükselebilir.

Sabah aceleyle mesaj atmayın.

Çünkü “Ben öyle demek istemedim” cümlesini bugün çok duyabiliriz.

09.00 CİVARI | BİR ŞEY PLANI DEĞİŞTİREBİLİR

Uranüsyen etki güçlenirken beklenmedik gelişmelere açığız.

Randevu saati değişebilir. Toplantı iptal olabilir. Planlanmamış bir görüşme çıkabilir. Beklemediğiniz biri arayabilir.

Özellikle teknoloji tarafında aksaklıklar da mümkün.

Telefon, internet, bilgisayar, rezervasyon veya online işlemlerde “Şimdi bunun sırası mıydı?” dedirten küçük sorunlar çıkabilir.

Bugün programınızı dakikası dakikasına doldurmayın.

Arada boşluk bırakın.

11.00 CİVARI | HERKES BİRAZ DAHA GÖRÜNMEK İSTİYOR

Ay Aslan’da ilerlerken günün tutulma atmosferi iyice hissediliyor.

İş ortamında birinin yaptığı iş konuşulabilir. Bir başarı duyurulabilir. Bir görev veya pozisyon gündeme gelebilir.

Siz de “Ben bunu yaptım ama kimse bilmiyor” dediğiniz bir konuda kendinizi göstermek isteyebilirsiniz.

Gösterin.

Ama bir başkasını küçülterek değil.

Aşkta da ilgi ihtiyacı yükseliyor. Mesajınıza cevap vermeyen birine “Demek ki umurunda değilim” diye düşünmeden önce herkesin bugün kendi gündemiyle uğraştığını unutmayın.

13.37 CİVARI | GÜNEŞ TUTULMASI

Ve günün asıl hikâyesi burada.

Aslan burcunda Güneş Tutulması gerçekleşiyor.

Bu tutulma özelliklegörünürlük, statü, liderlik, aşk, çocuklar, yaratıcılık, sahne, ünlüler ve güçlü figürlerüzerinden önümüzdeki aylara yayılan gelişmeleri başlatabilir.

Bugün bir iş görüşmesi yaparsınız, sonucu eylülde gelir.

Bugün biriyle tanışırsınız, birkaç hafta sonra ilişkinin ciddi bir yere gittiğini fark edersiniz.

Bugün “Ben artık bunu istemiyorum” dersiniz, hayatınızı gerçekten değiştirecek kararı daha sonra alırsınız.

Tutulmaların meselesi biraz budur.

Olay bugün başlar, hikâyenin tamamını bugün göremezsiniz.

Bu yüzden bugün çok büyük kararları sırf duygunuz yükseldi diye vermek yerine olanı izlemek daha kıymetli.

Kim geliyor?

Kim gidiyor?

Kim sizi arıyor?

Hangi konu tekrar önünüze düşüyor?

Ve en önemlisi:

Bugün sizi en çok ne rahatsız ediyor?

Çünkü bazen değişmesi gereken yeri ilk orası gösterir.

15.30 CİVARI | “BEN BÖYLE PLANLAMAMIŞTIM.”

Tutulmanın Uranüs bağlantısı özellikle öğleden sonra beklenmeyen gelişmeleri artırabilir.

İş tarafında görev değişikliği, ani toplantı, program değişimi veya beklenmedik bir açıklama olabilir.

Aşkta sürpriz mesajlar mümkün.

Uzun zamandır ortada olmayan biri ortaya çıkabilir. Hiç ilgi göstermediğini düşündüğünüz biri hamle yapabilir. İlişkisi olanlarda partnerin aldığı ani bir karar gündemi değiştirebilir.

Para tarafında ise dürtüsel davranmayın.

“Şimdi almalıyım”, “kaçırıyorum”, “son fırsat” duygusu bugün iyi bir finans danışmanı değil.

18.00 CİVARI | BİRKAÇ SAAT ÖNCE ÇOK ÖNEMLİ GELEN ŞEY ŞİMDİ O KADAR ÖNEMLİ GELMEYEBİLİR

Akşama doğru günün yüksek tansiyonu biraz çözülmeye başlayabilir.

Sabah sinirlendiğiniz bir konuya başka gözle bakabilirsiniz.

Öğlen “Kesin bunu yapacağım” dediğiniz kararı yeniden düşünebilirsiniz.

İşte tam da bu yüzden tutulma günü acele karar vermemek önemli.

Kendinize fikir değiştirme hakkı bırakın.

21.00 SONRASI | BUGÜNÜ HEMEN ÇÖZMEYE ÇALIŞMAYIN

Akşam saatlerinde günün muhasebesini yapmak isteyebilirsiniz.

Ama her şeye hemen anlam yüklemeyin.

Biri aradı diye “kaderim geldi”, biri cevap vermedi diye “bitti”, iş yerinde toplantı yapıldı diye “beni çıkaracaklar” noktasına gitmeyin.

Bugün sadece ne olduğunu kaydedin.

Çünkü bazı gelişmelerin neden bugün başladığını önümüzdeki haftalarda çok daha iyi anlayacağız.

Arif Otomotiv
Akbay Otomotiv

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar