Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Web Arşivi

Sizleri Aramızda Görmekten Mutluluk Duyuyoruz :) ~ Tıklayın ~

23 Eylül Çarşamba burç yorumu - Günlük burç yorumu

HDC Çevrimdışı

HDC

Kurucu
Üye
26 Nisan 2024
11,485
6ab38e8cb17253fdffb856f4.jpg

Bugün gökyüzü dengeyi konuşuyor ama siz önce dengenin gerçekten kurulup kurulmadığına bakacaksınız. İş yerinde herkes aynı projede görünürken yükün çoğu sizin masanızdaysa, evde “beraber hallederiz” denilen işler yine size kaldıysa ya da bir ilişkide anlayış gösteren taraf hep sizseniz bunu görmezden gelmek zorlaşabilir. Üstelik sabah saatlerinde “Ben onu da hallederim” diyerek kendinize yeni sorumluluklar eklemeye yatkınsınız.

Günün ilk yarısı konuşmak, yazmak, toplantı yapmak ve kafanızdaki konuyu açıkça anlatmak açısından güçlü. Fakat öğle saatlerinden sonra işler biraz askıda kalabilir; gönderdiğiniz mesaja cevap gelmeyebilir, karar verildi sandığınız konu yeniden değerlendirilmeye alınabilir veya “Tamamdır” denilen planın ayrıntıları değişebilir. Bugünün meselesi herkesi memnun etmek değil; kimin ne taşıdığını dürüstçe görmek.

SAAT SAAT GÖKYÜZÜ

03.05 — Yeni bir denge dönemi başlıyor. İlişkiler, ortaklıklar, adalet, estetik ve karşılıklı sorumluluklar önümüzdeki sürecin ana konusu olurken “Ben ne veriyorum, karşılığında ne alıyorum?” sorusu daha fazla önem kazanıyor.

07.47 — Beklentiler büyüyebilir, küçük bir gelişmeden büyük sonuç çıkarılabilir. Alışverişte, verilen sözlerde ve “Nasıl olsa yetişir” denilen işlerde ölçüyü kaçırmamaya dikkat edin.

11.18 — Sabah boyunca iletişim hızlanıyor; görüşme yapmak, derdinizi anlatmak, yazı hazırlamak ve fikir alışverişinde bulunmak kolaylaşıyor. Ancak bu saatten sonra yeni bir işe başlamak yerine eksikleri tamamlamak ve mevcut işleri sonuçlandırmak daha verimli olabilir.

11.18’DEN SONRA — Başvuru, sipariş, sözleşme veya kesin karar gerektiren konular beklediğiniz hızda ilerlemeyebilir. Mecbur değilseniz büyük başlangıçları erteleyin; mecbursanız ayrıntıları iki kez kontrol edin.

Arif Otomotiv
Akbay Otomotiv

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar