Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Web Arşivi

Sizleri Aramızda Görmekten Mutluluk Duyuyoruz :) ~ Tıklayın ~

28 Eylül Pazartesi burç yorumu - Günlük burç yorumu

HDC Çevrimdışı

HDC

Kurucu
Üye
26 Nisan 2024
11,540
6aba0877c31bc54e18cddd8c.jpg

Belki iş yerinde emeğinizin görülmesini istiyorsunuz, belki evde hep size bırakılan bir işi artık paylaşmak. Gün, kendinizi ortaya koyma isteğiyle açılıyor. Fakat öğle saatlerinde kelimeler niyetinizden başka bir yere gidebilir. Sizin “Bunu birlikte çözelim” dediğinizi karşınızdaki “Beni suçluyorsun” diye duyabilir.

Bu yüzden bugün her konuşmanın bir devamı olsun. Söylediğinizin nasıl anlaşıldığını sorun; siz de duyduğunuz ilk cümleyle hüküm vermeyin. Akşama doğru hız yerini güven arayışına bırakacak. Sabah cesaretle açtığınız konunun karşısında akşam şu soru durabilir: “Peki bunun içinde kendimi rahat hissedecek miyim?”

SAAT SAAT GÖKYÜZÜ

05.48 — Mars Aslan’a geçiyor. Kendinizi göstermek, hakkınızı istemek, ertelediğiniz işe başlamak için içinizde güçlü bir istek uyanabilir. Sabah aynanın karşısında kıyafetinizi seçerken bile “Bugün biraz daha görünür olayım” diyebilirsiniz.

12.50 — Mesajlarda ve yüz yüze konuşmalarda yanlış anlaşılma ihtimali artıyor. Özellikle öğle arasında aceleyle yazılan bir cevap, asıl söylemek istediğinizden sert duyulabilir. Önemli bir konuşmada “Ben bunu doğru mu anladım?” sorusu günü kurtarabilir.

12.50–17.39 — İşler beklediğiniz hızda ilerlemeyebilir. Yanıt beklediğiniz kişi dönmeyebilir, toplantı ertelenebilir, bir planın eksik parçası son anda ortaya çıkabilir. Bu saatleri kesin sonuç almaya zorlamak yerine hazırlık, düzeltme ve kontrol için kullanın.

16.34 — Daha önce yaşadığınız bir durum size bugünkü kararınız hakkında ipucu verebilir. “Ben bunu bir kez daha yaşamıştım” dediğiniz yerde aynı tepkiyi vermek zorunda olmadığınızı fark edeceksiniz.

16.57 — Hassas bir konuya dokunulabilir. Birinin sıradan bir sözü sizde eski bir kırgınlığı uyandırırsa hemen karşılık vermeden önce bugünkü kişiye mi, geçmişte yaşadığınıza mı cevap verdiğinize bakın.

17.39 — Akşamın havası değişiyor; daha somut, sakin ve güven veren şeyler istiyoruz. Eve dönmek, sofraya oturmak, hesabı kitabı görmek ve ertesi günün düzenini kurmak iyi gelebilir.

18.10 — Sabırsızlık yeniden yükselebilir. Trafikte, evde ya da partnerinizle küçük bir konuda “Ben zaten bütün gün bunu yaşadım” diye patlayabilirsiniz. Akşamın tek bir anının bütün günü yönetmesine izin vermeyin.

Arif Otomotiv
Akbay Otomotiv

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar