Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Web Arşivi

Sizleri Aramızda Görmekten Mutluluk Duyuyoruz :) ~ Tıklayın ~

810 TL Değerindeki İki Oyun Bedava Oldu! Hemen Alın

AKY Çevrimdışı

AKY

MirayWeb Coder's
1 Ekim 2022
77,200
Her ay çeşitli oyunlar sunan Amazon, oyuncuların abonelik dışında ekstra bir ücret ödemesine gerek bırakmadan keyifli zaman geçirmesine imkân tanıyor. Şirket bu kez eğlenceli oynanış sunan iki oyunu ücretsiz dağıtmaya başladı. I Love Finding Wild Friends ve Venba Ücretsiz Oldu Keyifli zaman geçirilmesine yardım eden I Love Finding Wild Friends ve Venba, Amazon tarafından Prime abonelerine bedava sunuldu. Bu oyuna Amazon Prime aboneliği aracılığıyla Prime Gaming web sitesinden ulaşabilirsiniz. Yemek yapma oyunları oynamayı seven oyunculara hitap eden Venba, 1980'li yıllarda Hindistan'dan Kanada'ya göç eden bir aileyi konu alıyor. Çizgi film tarzı grafiklere sahip olan yapımda birbirinden lezzetli yemekler pişiriyoruz. 2023 yılının ekim ayında satışa sunulan I Love Finding Wild Friends, gizli nesne bulma oyunları oynamayı seven oyunculara hitap ediyor. Çok basit bir oynanışa sahip olan oyunda ilerledikçe zorluk seviyesi artıyor. Tek oyunculu modun yer aldığı yapımda ayrıca çeşitli mini oyunlar da mevcut. Venba Minimum Sistem Gereksinimleri İşletim Sistemi: Windows 7 İşlemci: 1.8 GHz veya daha hızlı bir işlemci RAM: 1 GB Ekran Kartı: Direct X 9.0c uyumlu ekran kartı Depolama: 4 GB kullanılabilir alan I Love Finding Wild Friends Minimum Sistem Gereksinimleri İşletim Sistemi: Windows 7/8.1/10 İşlemci: Intel Core i5 RAM: 4 GB Ekran Kartı: Entegre ekran kartı DirectX: Sürüm 11 Depolama: 4 GB kullanılabilir alan

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar