Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Web Arşivi

Sizleri Aramızda Görmekten Mutluluk Duyuyoruz :) ~ Tıklayın ~

Afra Saraçoğlu'nun stiline övgü yağdı: Rüya gibi bir geceydi!

AKY Çevrimdışı

AKY

MirayWeb Coder's
1 Ekim 2022
75,086
Afra Saraçoğlu'nun stiline övgü yağdı: Rüya gibi bir geceydi!

Yalı Çapkını dizisinde "Seyran" karakterine hayat veren Afra Saraçoğlu, "Yılın Göz Alıcı Başarısı" ödülünü aldığı geceden birçok paylaşım yaptı. Oyuncunun kırmızı elbisesiyle verdiği romantik pozlar beğeni topladı.

mh2xUezPTU2VWTiMqD2S7w.jpg

2 Aralık akşamı GQ Türkiye Men of the Year Ödülleri'nden "Yılın Göz Alıcı Başarısı" ödülüyle ayrılan Afra Saraçoğlu'nun sosyal medya paylaşımları gündem oldu.
lCr5A0-13ESX-ohQEMfqJw.jpg

Saraçoğlu, geceye Vivienne Westwood imzalı kırmızı bir elbise ile katıldı.
CTewT7YS9kmAOGtKN3awhg.jpg

Oyuncu, o geceden karelerini "O kadar rüya gibi bir geceydi ki, sanki Viktorya dönemine ait bir tablonun içine adım atmış gibi hissettim" notunu düştü.
RA9ixYfM6UuQmbLOZXLWeg.jpg

Oyuncunun kırmızı elbisesiyle verdiği pozlara binlerce beğeni ve yorum yağdı.
c9yFwy2Gsk-v0BJt1n2jdw.jpg

GQ Türkiye Men of the Year Ödülleri'nde 2024 yılında başarıları ve stilleriyle dikkat çeken isimler ödüle layık görüldü. "Yılın Sporcusu" Yusuf Dikeç, "Yılın Komedi İnsanı" Zafer Algöz, "Yılın Göz Alıcı Başarısı" Afra Saraçoğlu ve "Yılın Kadını" Gökçe Bahadır oldu. ÖDÜLDEN GÖRÜNTÜLER İÇİN TIKLAYIN
cTmPyBl3MUilUsmGHZQx0g.jpg

Doğum gününde ödül alan Saraçoğlu "Ben bu ödülü çalışan, üreten, yılmayan, ne yaşarsa yaşasın kahkahası eksik olmayan başarıları göz alıcı olmak yerine göz ardı edilen tüm kadınlar adına alıyorum" dedi. Annesine teşekkür ederken duygulanan oyuncu "İyi ki geldin, iyi ki varsın. Seni çok seviyorum. Bana güç verdin bugün için" ifadelerini kullandı.
h6C4135K2k6-nyHgijHh6A.jpg

Üç sezondur Yalı Çapkını dizisinde Çetin Tekindor ve Mert Ramazan Demir ile başrolleri paylaşan Afra Saraçoğlu, ödül kazandığı gün 27 yaşına bastı. Saraçoğlu'nun doğum gününü Yalı Çapkını ekibindeki arkadaşları sosyal medyadan kutladı. HABERİN DEVAMI İÇİN TIKLAYN
3hlzwQqRfkmIFIK7SFrmMA.jpg

wTVyWTfvWkqjmX07yrVN9w.jpg

7701477028
Clio Triger Seti
Megane II Triger Seti
Kango Triger Seti
Laguna Triger Seti
Mais Triger Seti Clio Laguna, Symbol II, Kangoo Megane II-III 1.5 Dci Euro 4 7701477028
Clio 2-II Kangoo 2-II Eksantrik Kayış Triger Seti 1.5 Dci K9K
Euro 4 1.5 DCI Triger Seti
Akbay Renault
Oto Erdem
Özder Renault
Arif Oto
Ankara Yedek Parça
Ankara Renault Yedek Parça
Ankara Dacia Yedek Parça
Orjinal Mais Yedek Parça
Orjinal Renault Yedek Parça

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar