Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Web Arşivi

Sizleri Aramızda Görmekten Mutluluk Duyuyoruz :) ~ Tıklayın ~

AÖL 1.Dönem sınav sonuç tarihi: AÖL sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

AKY Çevrimdışı

AKY

MirayWeb Coder's
1 Ekim 2022
74,882
AÖL 1.Dönem sınav sonuç tarihi: AÖL sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

Açık Öğretim Lisesi (AÖL) 1.Dönem sınavları ardından gözler sonuç takvimine çevrildi. Sınava katılım sağlayan öğrenciler, MEB takviminde yayımlanan tarihte AÖL sınav sonucunu görüntüleyebilecek. Peki, AÖL sınav sonuçları ne zaman, ayın kaçında açıklanacak?

TMnqzIOnk0eQ-cZpFzhMew.jpg

Açık Öğretim Lisesi sınavına katılan öğrencilerin gözü kulağı sonuç duyurusunda. Açık Öğretim Lisesi (AÖL) 2024-2025 eğitim öğretim yılı 1. dönem sınavları, Millî Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından 21-22 Aralık 2024 tarihlerinde tamamlanmıştı.
RPE0DllAp0GzujfRpn-JQg.jpg

AÖL 1. dönem sınav sonuç tarihi, Millî Eğitim Bakanlığı'nın (MEB) sınav takvimiyle duyuruldu.
woPg_bl3002Ygsn8XlOjxA.jpg

Takvime göre, 2024-2025 eğitim-öğretim yılı 1. dönem sınav sonuçları, 22 Ocak 2025 tarihinde açıklanacak.
MJmObMWApEO93h7bjX60eg.jpg

Öğrenciler, sınav sonuçlarını T.C. kimlik numaraları ve şifreleri ile aşağıdaki bağlantılar üzerinden öğrenebilirler: Açık Öğretim Lisesi, Açık Öğretim İmam Hatip Lisesi ve Mesleki Açık Öğretim Lisesi öğrencileri için: M.E.B. Açık Öğretim Lisesi ve Mesleki Açık Öğretim Lisesi

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar