Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Web Arşivi

Sizleri Aramızda Görmekten Mutluluk Duyuyoruz :) ~ Tıklayın ~

Babası ve 6 çocuğuyla bir arada: Madonna'dan mutlu aile pozları

AKY Çevrimdışı

AKY

MirayWeb Coder's
1 Ekim 2022
38,856
Babası ve 6 çocuğuyla bir arada: Madonna'dan mutlu aile pozları

Pop müziğin dünyaca ünlü yıldızı Madonna, 93 yaşındaki babası ve 6 çocuğu ile bir araya geldi. Mutlu aile pozlarını takipçileriyle paylaşan Madonna, "Ailelerin bir parçası olarak doğuyoruz ve kendimizinkini yaratıyoruz" ifadelerini kullandı.

Hn_7_y4Zc0yGM_LrTpkS3w.jpg

Pop müziğin ikonik ismi Madonna, gerek sahne gösterileri gerek sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmüyor.
m_8Um2RoM0SFMgYiW0QCmw.jpg

Şükran Günü için Hamptons'taki evinde çocukları ve babasıyla bir araya gelen 66 yaşındaki ünlü şarkıcı, aile pozlarını takipçilerinin beğenisine sundu.
0bxkjTbQeUm5YDXnBFhWCA.jpg

Madonna'nın 93 yaşındaki babası Silvio, çocukları Lourdes Leon (28), Rocco Ritchie (24), David Banda (19), Mercy James (18), ikizler Stella ve Estere (12) birlikte fotoğraf çektirdi.
y1dnsBeXF0S6ANVBxlIOmg.jpg

Madonna, paylaşımına "Ailelerin bir parçası olarak doğuyoruz ve kendimizinkini yaratıyoruz.Zaman geçtikçe etrafımda dans eden ve bana her gün ders veren bu mikro yaşam mikrokozmozlarına daha çok minnettar oluyorum" notunu düştü.
U_505gPBl0GrmxJA1C59nw.jpg

Ünlü şarkıcı, sözlerine "Ailem bu yıl çok kayıp yaşadı. Babam metanetle karşıladı. Karısını kaybettikten hemen sonra kardeşim Christopher'ı gömdüğümüzde mezarlıkta ağladığını görmek, asla unutamayacağım bir an oldu. Şükran Günü'nde onunla ve tüm çocuklarımla vakit geçirmek ruha ilaçtı" diye devam etti.
GYVmZ7IiMUSUJFewe2KmOQ.jpg

Madonna’nın 28 yaşındaki erkek arkadaşı Akeem Morris de Şükran Günü'nde Madonna ve ailesine katıldı. Ünlü şarkıcı, sevgilisinin fotoğrafını da paylaştı.
drqtqKWK-kagqUo1OoAJ0A.jpg

Öte yandan Madonna'nın kardeşi Christopher Ciccone, ekim ayında 63 yaşında kanserden hayatını kaybetmişti.
-OpBNobLkUOpBVmPai6Ivw.jpg

Ünlü şarkıcı, kardeşine "Uzun zamandır bana en yakın insandı. Aramızdaki bağı açıklamak zor... O bir ressamdı, bir şair ve hayalperestti. Ona hayrandım. Kusursuz bir zevki ve sivri bir dili vardı. Bunu bazen bana karşı kullanırdı ama ben onu her zaman affettim. Birlikte yükseklere çıktık. Ve düşüşlerde bocaladım. Bir şekilde hep birbirimizi bulduk... Son birkaç yıl kolay geçmedi. Bir süredir konuşmuyorduk ama kardeşim hastalandığında tekrar birbirimize kavuşmanın yolunu bulduk. Onu mümkün olduğunca hayatta tutmak için elimden geleni yaptım. Sonlara doğru çok acı çekiyordu. Artık acı çekmediği için mutluyum. Onun gibi biri asla olmayacak. Bir yerlerde dans ettiğini biliyorum" sözleriyle veda etmişti.

7701477028
Clio Triger Seti
Megane II Triger Seti
Kango Triger Seti
Laguna Triger Seti
Mais Triger Seti Clio Laguna, Symbol II, Kangoo Megane II-III 1.5 Dci Euro 4 7701477028
Clio 2-II Kangoo 2-II Eksantrik Kayış Triger Seti 1.5 Dci K9K
Euro 4 1.5 DCI Triger Seti
Akbay Renault
Oto Erdem
Özder Renault
Arif Oto
Ankara Yedek Parça
Ankara Renault Yedek Parça
Ankara Dacia Yedek Parça
Orjinal Mais Yedek Parça
Orjinal Renault Yedek Parça

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar