Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Web Arşivi

Sizleri Aramızda Görmekten Mutluluk Duyuyoruz :) ~ Tıklayın ~

Babasına şaka yapmak istersen para kazandı! "Bunlar benim geçim kaynağım"

Fatihklz Çevrimdışı

Fatihklz

Kurucu
Üye
26 Nisan 2024
13,629
Babasına şaka yapmak istersen para kazandı!

Kahramanmaraş'ta hediyelik ürünler satan bir esnafın, babasına şaka amaçlı yaptığı çay şeklindeki mum geçim kaynağı oldu.

1LPmXD1Ti0mTSaC2fnX2Bg.jpg

Babasına şaka amaçlı yaptığı çay şeklindeki mum geçim kaynağı oldu.
IAtSSVbLB0ycsvixcuzhPA.jpg

Kurtuluş Mahallesi Demirciler Çarşısı'nda kendine ait iş yerinde çay şeklinde mumlar satarak ekonomisine katkı sağlayan Feyza Çayır, "Şu ana kadar çay şeklindeki mumlara ilgi ve alaka çok yoğun." dedi.Çayır, babasından esinlenerek bu işe başladığını söyledi.
h9NHuwWpyk6FdJfOsaMZ0A.jpg

"Bu jel mumları babamdan esinlendim. Babam çay tiryakisidir. Kendisi demlik demlik çay içer. Daha sonra böyle bir tasarım aklıma geldi bunu yapabilirim dedim ve yaptım. Babama şaka yapmak amaçlı yapmıştım bu tasarımı ama şu an çok ilgi görüyor." açıklamasında bulundu.
g5gJxs5Ur0-sWePOECZeVg.jpg

Genç kadın, "Mesela dükkanıma gelen insanlar bardağı görünce 'burada çay bardağınızı unutmuşsunuz' diyorlar. Genellikle görselliğini beğenip alıyorlar hediyelik olarak alıyorlar bu şekilde sipariş veriyorlar. Ve şu an bu mumlar benim geçim kaynağım oldu" ifadesini kullandı.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar