- 26 Nisan 2024
- 9,227
Galatasaray'ın milli futbolcularından Barış Alper Yılmaz, şampiyonluk süreci hakkında kulübünün kanalına açıklamalarda bulundu İşte Barış Alper Yılmaz'ın sözleri; Seneye Şampiyonlar Ligi'nde daha üste çıkmak için mücadele edeceğiz. Son 16 bize yetmemeli. Daha da üstüne çıkacağız inşallah. Seneye bütün kupalara talibiz. Mertens'e övgüler En büyük pay Dries ağabey. Dries ağabey bana gerçekten çok büyük rol model oldu. Bazen yapamadığım bazı şeyleri kendisi anlatarak beni itti aslında. Çok şanslı hissediyorum kendimi. Yapamadığımda çevrem beni öne itiyor. Hocam da dahil. Okan Buruk yorumu Daha önceden tanışıyor muyduk Okan hocayla; bu galiba ilk olacak, Ankara Demir'de oynarken, bir bak da yanlış olmasın (Gülerek) Kupa maçında Akhisar'a karşı oynarken Akhisar'ın hocasıydı. O sene galiba Akhisar şampiyon olmuştu. Tanışmadık ama oyuna dahil olmuştum sonradan. Hocamız başarıya aç ya kendisi maşallah. Okan hocamızın iletişim yönünü çok seviyorum ben. Yani gece canınız sıkılabilir, uyuyamazsınız, moraliniz bozuk olabilir, ailevi belki problemler yaşayabilirsiniz, hiç çekinmeden arayıp yanına gidip onunla sohbet edip detleşebileceğiniz biri. Hem ağabey hem arkadaş. Bize inanılmaz enerji veriyor.