Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Web Arşivi

Sizleri Aramızda Görmekten Mutluluk Duyuyoruz :) ~ Tıklayın ~

Beyonce konserinde korkutan anlar: Düşmekten kıl payı kurtuldu

AKY Çevrimdışı

AKY

MirayWeb Coder's
1 Ekim 2022
76,559
Beyonce konserinde korkutan anlar

Dünyaca ünlü şarkıcı Beyonce'nin Houston'da verdiği konserde korku dolu anlar yaşandı. Ünlü ismin bindiği uçan arabanın yan yatmasıyla gösteri aniden durdu.

NkVroN5eZk-cA-ThZG3mFA.jpg

Cowboy Carter adlı dünya turnesiyle gündemden düşmeyen Beyonce, 28 Haziran Cumartesi gecesi Houston'da hayranlarının karşısına çıktı.
UhhE2WI7MEiFy46yt8BT5w.jpg

Sahne şovlarıyla adından söz ettiren Beyonce'nin bindiği uçan araba arızalanması paniğe sebep oldu.
vuhcHxy5L0GiIKA7ZHIn0g.jpg

Üstü açık kırmızı araba, 16 Carriages performansı sırasında havadayken yan yattı. Soğukkanlılığını koruyan 43 yaşındaki Beyonce, "Dur,dur, dur" diye bağırdı.
F4J1PBXaT0yFwhcdqQkT_w.jpg

Daily Mail'de yer alan habere göre; çeşitli kablolara bağlı olan araç, yavaş ve güvenli bir şekilde sahneye geri indirildi.
dXSZUU6XZEqzEnSuwUlc1A.jpg

Araba indirildikten sonra kısa bir süre sahneden ayrılan ünlü isim, performansını tamamlamak üzere geri döndü.
k3Sp29nRI0afO5ot_mLLwg.jpg

Beyonce, daha sonra şarkısını seslendirmeye devam etti ve hayranlarına içten bir mesajla teşekkür etti.
in0OjcR5gUOWDSk3YI7b5A.jpg

Ünlü isim, "Hepinize teşekkür etmek istiyorum. Beni sevdiğiniz için. Eğer düşersem, beni tutacağınızı biliyorum" dedi.
93FR4v7lgUGLUXE4lDenPg.jpg

Beyonce, konserden kareleri de sosyal medya hesabından "Seni seviyorum Houston" notuyla paylaştı.

7701477028
Clio Triger Seti
Megane II Triger Seti
Kango Triger Seti
Laguna Triger Seti
Mais Triger Seti Clio Laguna, Symbol II, Kangoo Megane II-III 1.5 Dci Euro 4 7701477028
Clio 2-II Kangoo 2-II Eksantrik Kayış Triger Seti 1.5 Dci K9K
Euro 4 1.5 DCI Triger Seti
Akbay Renault
Oto Erdem
Özder Renault
Arif Oto
Ankara Yedek Parça
Ankara Renault Yedek Parça
Ankara Dacia Yedek Parça
Orjinal Mais Yedek Parça
Orjinal Renault Yedek Parça

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar