Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Web Arşivi

Sizleri Aramızda Görmekten Mutluluk Duyuyoruz :) ~ Tıklayın ~

'Bırakın evime gideyim'

HDC Çevrimdışı

HDC

Kurucu
Üye
26 Nisan 2024
8,942
Sarı-kırmızılılar, Bayern Münih ile sözleşme uzatmayan Leroy Sane'yi kadrosuna katarak hızlı bir giriş yaptı. Golcü transferinde ise Aslan, yıldız futbolcu Victor Osimhen'den gelecek cevaba odaklanmış durumda. Diğer mevkiler için de çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da orta saha bölgesi için Hakan Çalhanoğlu ismi gündemden düşmüyor. Galatasaray, İtalya Serie A'da Inter forması giyen milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu için gelişmeleri yakından takip ediyor Inter'ın, 30-35 milyon Euro civarı bonservis bedeli talebi üzerine Aslan, beklemeye geçerken kariyerini sarı-kırmızılı takımda sürdürmek isteyen ve bu konuda ısrarcı olan 31 yaşındaki oyuncu, bonservis bedelinin düşürülmesi için kulübüyle masaya oturdu. 'Bırakın gideyim' Hakan'ın, Inter yönetimine "Milan'dan ayrılınca size bedavaya geldim. 4 senedir elimden gelenin en iyisini verdim. Futbol hayatımı G.Saray'da sürdürmek istiyorum. Kolaylık göstermenizi istiyorum. Bırakın evime gideyim" dediği öğrenildi. Geçen sezon Inter formasıyla tüm kulvarlarda 47 maçta görev alan Hakan, 11 gol atarken, 8 de asist yaptı.(Sabah)

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar