Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Web Arşivi

Sizleri Aramızda Görmekten Mutluluk Duyuyoruz :) ~ Tıklayın ~

Borani Tarifi

ArinNa Çevrimdışı

ArinNa

xfmaster
Moderatör
Üye
4 Temmuz 2024
4,180
Malzemeler:

2 tane havuç

1 tane kabak

8-9 çorba kaşığı süzme yoğurt , azaltabilir veya arttırabilirsiniz.

2 çorba kaşığı mayonez

3 diş sarımsak

1 çay bardağı irice dövülmüş ceviz

3 çorba kaşığı zeytinyağı

Tuz tercihen deniz tuzu. Tarifi:

Rendenin iri tarafı ile kabak ve havucu rende yapalım.

Bir tavaya biraz yağ alalım, kabağı ilave edelim suyunu salıp çekene kadar kavuralım.

Ayrı bir tavaya yağı alalım, havuçları kavuralım.(rengi dönünceye kadar)

Kavurduğumuz kabak ve havucu karıştırma kabına alalım, üzerine ezdiğimiz sarımsağı, mayonez, tuz ve yoğurdu ilave edelim iyice karıştıralım. Son olarak cevizleri ekleyelim karıştıralım servis tabağına alalım.

Üzerini iri cevizlerle süsleyelim ve soğuk servise sunalım.

Afiyet olsun….
 

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar