Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Web Arşivi

Sizleri Aramızda Görmekten Mutluluk Duyuyoruz :) ~ Tıklayın ~

Cumhurbaşkanı Erdoğan LGS sınavına girecek öğrencilere başarılar diledi

Fatihklz Çevrimdışı

Fatihklz

Kurucu
Üye
26 Nisan 2024
16,516
Cumhurbaşkanı Erdoğan LGS sınavına girecek öğrencilere başarılar diledi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yarın LGS'ye girecek öğrencilere başarılar diledi.

Binlerce öğrenci yarın Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenecek Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezi sınava girecek.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sınava girecek tüm öğrencilere başarılar diledi.

Sosyal medya paylaşımında Erdoğan, “Yarın LGS sınavına girecek genç kardeşlerime kalpten başarılar diliyorum. Sınavın gözümüzün nuru evlatlarımıza, değerli ailelerine, tüm eğitim camiamıza hayırlı olmasını diliyorum. Rabb’im zihin açıklığı versin” ifadelerini kullandı.

EMİNE ERDOĞAN: HER SINAV BİR HEDEFE AÇILAN KAPIDIR

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda öğrencilere başarılar diledi.

Emine Erdoğan şunları söyledi:

"Yarın LGS'ye girecek tüm öğrencilerimizin heyecanını yürekten paylaşıyorum. Her sınav bir hedefe açılan kapıdır ancak insanı asıl ileriye taşıyan şey, bilgiye duyduğu merak ve hayallerine olan inancıdır. Tüm çocuklarımıza başarı, huzur ve mutluluk diliyor, bu süreçte evlatlarının yanında olan kıymetli ailelere emekleri için teşekkür ediyorum."

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar