Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Web Arşivi

Sizleri Aramızda Görmekten Mutluluk Duyuyoruz :) ~ Tıklayın ~

Demiryolu Simülasyon Oyunu Steam to Electric Duyuruldu

AKY Çevrimdışı

AKY

MirayWeb Coder's
1 Ekim 2022
76,491
Steam to Electric, trenlere ve yönetim oyunlarına ilgi duyan oyuncular için oldukça hoş görünen bir proje olarak karşımıza çıkıyor. Kwalee yayıncılığında ve Galaxy Grove imzasıyla geliştirilen yapım, oyunculara kendi demiryolu ağlarını kurma, optimize etme ve zamanla buharlı trenlerden elektrikli sistemlere geçiş yapma imkânı sunacak. Station to Station ve Town to City ekibinden gelmesi de oyuna dair beklentiyi artırıyor.

Steam to Electric Nasıl Bir Deneyim Sunacak?​

Steam to Electric, temel olarak bir demiryolu yönetim simülasyonu olarak tasarlanıyor. Oyuncular; şehirleri, endüstri bölgelerini ve yolcuları birbirine bağlayan bir ulaşım ağı kuracak. Sadece ray döşemekle kalmayıp üretim zincirlerini dengelemek, yolcu ve yük taşımacılığını planlamak, sinyalleri ve makasları doğru yönetmek de deneyimin önemli parçaları arasında olacak.

Oyunun en dikkat çekici tarafı ise gerçek tarihten ilham alan sıra dışı tren tasarımları. Geliştirici ekip, jet motoruyla çalışan trenlerden tek ray üzerinde giden ve gyro sistemiyle dengede kalan araçlara kadar gerçekten var olmuş ilginç demiryolu icatlarını oyuna dahil ediyor. Bu da Steam to Electrici sıradan bir tycoon deneyiminden çıkarıp biraz daha keşif hissi taşıyan bir yapıya dönüştürüyor.

Görsel tarafta ise zarif bir voxel dünya ve Art Deco etkileri öne çıkıyor. Kasabaların zamanla gelişip hareketli merkezlere dönüşmesi, istasyonların mimari açıdan dikkat çekici yapılara evrilmesi ve ray ağının dünyayı adım adım şekillendirmesi oyunun görsel kimliğini güçlendirecek gibi duruyor. Bu tarz daha sakin ama detaylı simülasyon sevenler için oldukça davetkâr bir atmosfer var.

Steam to Electric, öğrenmesi kolay ama ustalaşması zaman isteyen bir yapı hedefliyor. Sandbox modu, 25ten fazla gerçek tarihî tren, farklı vagon ve ray tipleriyle oyunculara geniş bir planlama alanı sunulacak. Henüz net çıkış tarihi açıklanmadı ancak oyunun 2026da PC için Steam üzerinden yayınlanacağı doğrulandı.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar