Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Web Arşivi

Sizleri Aramızda Görmekten Mutluluk Duyuyoruz :) ~ Tıklayın ~

Dune: Awakening Nihayet Sahnede: Türkiye Saati Belli Oldu

AKY Çevrimdışı

AKY

MirayWeb Coder's
1 Ekim 2022
76,756
Geçen hafta merakla beklenen hayatta kalma MMO'su Dune: Awakening'in orta ve son bölümlerini bir canlı yayınla sergileyen Funcom, oyunun küresel çıkış takvimini resmen duyurdu. PC, PlayStation 5 ve Xbox Series X ve S platformları için çıkış yapacak olan oyun için tarih 10 Haziran 2025, Salı günü olarak belirlendi. Dune: Awakening, Los Angeles'da 07:00 itibarıyla çıkış yapacak. Bu da Türkiye saatiyle 17:00'den itibaren demek oluyor. Dune: Awakening Erken Erişim Tarihi 5 Haziran Funcom'un canlı yayınında oyuncular ilk defa dünyaya adım atmış oldular. Merakla beklenen oyun, erken erişim sahibi olan oyuncular için daha erken çıkacak. Yine Los Angeles saatiyle 07:00'de çıkacak olan oyun, Türkiye saati ile 17:00'de erişime açılacak; ancak erken erişimi olanlar için tarih 5 Haziran 2025 olacak. Bu tarih, Dune: Awakening Deluxe Edition ve Dune: Awakening Ultimate Edition paketi sahiplerine özel olarak sunulacak. Paket fiyatları: Dune: Awakening Deluxe Edition: $39.99 USD (~1.565₺) Dune: Awakening Ultimate Edition: $49.99 USD (~1.956₺) Dune: Awakening PC Sistem Gereksinimleri Dune: Awakening PC sürümü için minimum sistem gereksinimleri: İşletim Sistemi: Windows 10 64-bit (veya daha yenisi) İşlemci: Intel Core i5-7400 / AMD Ryzen 3 1200 Bellek: 16 GB RAM Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 1060 (6 GB) / AMD Radeon 5600XT (6 GB) Maksimum: İşletim Sistemi: Windows 10 64-bit (veya daha yenisi) İşlemci: Intel Core i7-10700K / AMD Ryzen 5 2600X Bellek: 16 GB RAM Ekran Kartı: NVIDIA GeForce RTX 3070 (8 GB) / AMD Radeon 6700XT (12 GB)

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar