Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Web Arşivi

Sizleri Aramızda Görmekten Mutluluk Duyuyoruz :) ~ Tıklayın ~

Empati'nin konuğu Nur Sürer: Öfkeli değildim ama çıkıntı bir çocuk oldum

AKY Çevrimdışı

AKY

MirayWeb Coder's
1 Ekim 2022
37,590
Empati'nin konuğu Nur Sürer: Öfkeli değildim ama çıkıntı bir çocuk oldum

NTV ekranlarında yayınlanan Empati programına usta oyuncu Nur Sürer konuk oldu. Ünlü oyuncu hayatına dair samimi açıklamalarda bulundu.

1T-2ufszOUiVBPYxCoHvNQ.jpg

Ahmet Mümtaz Taylan'ın, NTV ekranlarında yayınlanan Empati programına usta oyuncu Nur Sürer konuk oldu. Gerçek yaşam öykülerinin paylaşıldığı programda Taylan sordu, Sürer yaşanmış hikayeler ile empati kurdu. "Yoksulluk nedir? Yoksulken hayatın bir tadı var mıdır?" sorusuna Sürer "Var Yoksul bir aileden geldim. Daha neşeliydik, yoksulduk ama daha neşeliydik. Muzun tadını bilmeyen biriydim ben... Ben Çocuk Esirgeme Kurumu'ndaki çocukların gittiği bir okulda okudum ilkokulu" yanıtını verdi.
AOug0fdvHEq_CmkFl41PAA.jpg

"Ben annenin daha önemli olduğunu düşünürüm hep. Benim hayatımda baba figürü yok gibi bir şey" diyen Nur Sürer çocukluğu hakkında "Annem çalışan bir kadındı, babam çalışmayan biriydi. Ben ilkokula başladığım sene hayatımızdan çıktı, dört kardeş ve annemle kaldık. Cesur bir kadındı, okuması yazması yoktu ama alkışlanacak bir anneydi" ifadelerini kullandı.
iL6I7CsVn0Gh9VDOB9dWwA.jpg

Ünlü oyuncu şu ifadeleri kullandı:"Okulda adım fakirler listesindeydi. Kardeşlerim de öyleydi, hepimiz öyleydik. Hep çıkıntı bir çocuktum, niye böyle bir yardım yapılıyor bize diye sormuşluğum da var. Niye beni seçtiler diye düşünürdüm bazen. Öfkeli değildim ama çıkıntı bir çocuk oldum." 4 kardeşi olan olan Nur Sürer "Ablam 77 yaşında. Ablam 16 yaşında kocaya kaçtı. Belki evdeki sıkıntıdan, o evliliği kurtuluş gibi görmüş olabilir. Bir kızı bir oğlu var, oğlunu çok genç yaşta trafik kazasında kaybettik. Aramızda 7 yaş var. Benim bir küçük kız kardeşim var. Her aile bir kurban vardır ya, ablam çocuk işçiydi, ilkokulu bitirmeden 3. sınıftan çıktı, bir daha okumadı. İp fabrikasında çalışırdı." dedi.
xD6ENpxniUKcWR11wt0rYA.jpg

Oyunculuk kariyerine dair konuşan Sürer "Karakterime ne kadar uygun bir mesleği bulmuşum diye düşünüyorum her zaman. Özgürlüğüme çok düşkün bir insanım ben. Şanslı bir oyuncuyum. Yeşilçam'ı ucundan yakaladım. İyi yönetmenlerle çalışıp, çok şey öğrendim hepsinden" yorumunu yaptı.
dqKcBbTz2E6FWuv_QpOosA.jpg

61. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde 'En İyi Kadın Oyuncu Ödülü' "Mukadderat" filmindeki rolüyle Nur Sürer ve "Ayşe" filmindeki rölüyle Binnur Kaya’nın oldu.

7701477028
Clio Triger Seti
Megane II Triger Seti
Kango Triger Seti
Laguna Triger Seti
Mais Triger Seti Clio Laguna, Symbol II, Kangoo Megane II-III 1.5 Dci Euro 4 7701477028
Clio 2-II Kangoo 2-II Eksantrik Kayış Triger Seti 1.5 Dci K9K
Euro 4 1.5 DCI Triger Seti
Akbay Renault
Oto Erdem
Özder Renault
Arif Oto
Ankara Yedek Parça
Ankara Renault Yedek Parça
Ankara Dacia Yedek Parça
Orjinal Mais Yedek Parça
Orjinal Renault Yedek Parça

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar