Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Web Arşivi

Sizleri Aramızda Görmekten Mutluluk Duyuyoruz :) ~ Tıklayın ~

Empati'nin konuğu Yasemin Kay Allen: Annemin isminin sorumluluğu vardı

AKY Çevrimdışı

AKY

MirayWeb Coder's
1 Ekim 2022
75,660
Empati'nin konuğu Yasemin Kay Allen: Annemin isminin sorumluluğu vardı

NTV ekranlarında yayınlanan Empati programına ünlü oyuncu Yasemin Kay Allen konuk oldu. Oyuncu, kariyerine ve yaşamına dair samimi açıklamalarda bulundu.

uxYUR5K-HUy-jv0N3ncsEw.jpg

Ahmet Mümtaz Taylan’ın NTV ekranlarında yayınlanan Empati programının bu haftaki konuğu Yasemin Kay Allen oldu. Muhteşem Yüzyıl, Hayat Devam Ediyor, Merhamet ve Şeref Meselesi gibi yapımlarda rol alan ünlü oyuncu, Büyük Aşıkların Sonuncusu adlı oyunla tiyatroseverlerle buluşuyor. Suna Yıldızoğlu'nun kızı olan 35 yaşındaki oyuncu, ünlü bir ismin çocuğu olmak hakkında "Annemin isminin sorumluluğu vardı tabii ki. O yüzden kelimelerimi çok dikkatli seçmeye çalıştım hep. Annemin ismiyle sektöre girişim oldu. Kamera arkasını daha çok istiyordum" ifadelerini kullandı.
cnPyqb_EKEGge_04kBjnog.jpg

"Öz güven nedir?" Öz güven ile güzellik arasında bir paralellik var mı?" sorusuna oyuncu, "Kişilik ve fiziksel özelliklerin birleştiği noktada ortaya çıkıyor aslında. Öz güven insanın kendini, kendine ispatlayabilmesidir. Kendine inanacaksın. Kendini gerçekleştirmek için her sabah kalktığında ne gerekiyorsa yapacaksın. Kendine ihanet etmeyeceksin" yanıtı verdi.
zqWWIwSZOUeuzpTQxBv-Hw.jpg

"Kendini ifade etmek" ile ilgili oyuncu "Çift dil konuştuğum için bazen kelime dağarcığım konusunda çağrışım yapamıyorum yeteri kadar hızlı..." ifadelerini kullandı. Oyuncu, "Kadınlar da erkeklerde dişi ve maskülen özellikleri birbirinin içinde taşıyor. Siyah ile beyazı ayırmamak lazım diye düşünüyorum" dedi.
AQNpI7gzmU6mBaCNQPmUig.jpg

"Güzelliğin senin hayatını nasıl etkiledi?" sorusuna ünlü oyuncu, "Subjektif olduğu için bu konuyla ilgili kafam karışıyor. Güzellik birine göre güzel, birine göre değil. Bazen kendime güzel gelmediğim günler oluyor. O yüzden kendime mesafe koymaya çalışıyorum o kavramla ilgili" yanıtını verdi. Oyuncu, "Fikirlerimle konuşulmakla yetiniyorum, çok klişe bir laf olabilir ama. Kendi alanıma çekilip, iç sesimi geliştirmek beni daha çok mutlu eden bir şey oluyor" dedi.
dBc-9SKZDEyad6u-bw2Jdg.jpg

İngiltere'de "Kraliyet Pitonu" beslediğini belirten oyuncu, Türkiye'de yasak olduğu için yılanını İngiltere'de bırakmak zorunda kalmış.
jbEoABxqI0OM5iU3cL8qRA.jpg

Ahmet Mümtaz Taylan'ın "Kendini nereye ait hissediyorsun?" sorusuna oyuncu "Aidiyet duygusunu içinde bulman gerekiyor. Kendine ait olmak gerekiyor daha çok" yanıtını verdi. "İstanbulluyum ben" diyen oyuncu "Duygular daha yoğun ve büyük. Biraz da fütursuzluk var" ifadelerini kullandı.
uM0m3J606kaumTwLsg0AyQ.jpg

Oyuncu "aşk"ı "O heyecana kendini kaptırıp karşındakine fazla kapılabiliyorsun, beklentin yükseliyor... Sevgi ve aşk dediğin şeyi böyle, elini açıp 'Sen bunu istiyorsan alabilirsin, bu burada duruyor istediğin zaman' deyip biraz tutmaya çalışmadan, mesefaden de sevebilmek lazım. Aşkı kendi içinde de yaşayabilmek gerekiyor" sözleriyle tanımladı.
zL8Wr0SkpkWHUaBaTlVORA.jpg

BÖLÜMÜN TAMAMINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN
zxWC7l4YPkGEiSRvMuxCrg.jpg

Dp11ZUw1F0iWJZxsLMRibg.jpg

zElX0lchlEOuxHTUr2PvaQ.jpg

ypD6_10_4Eqz8eYX2jyeyQ.jpg

I97lQHnIdUyloEGL_MbNLg.jpg

7701477028
Clio Triger Seti
Megane II Triger Seti
Kango Triger Seti
Laguna Triger Seti
Mais Triger Seti Clio Laguna, Symbol II, Kangoo Megane II-III 1.5 Dci Euro 4 7701477028
Clio 2-II Kangoo 2-II Eksantrik Kayış Triger Seti 1.5 Dci K9K
Euro 4 1.5 DCI Triger Seti
Akbay Renault
Oto Erdem
Özder Renault
Arif Oto
Ankara Yedek Parça
Ankara Renault Yedek Parça
Ankara Dacia Yedek Parça
Orjinal Mais Yedek Parça
Orjinal Renault Yedek Parça

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar