Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Web Arşivi

Sizleri Aramızda Görmekten Mutluluk Duyuyoruz :) ~ Tıklayın ~

Ezgi Mola ile oğlu Can'ın ilk yolculuğu: Böyle böyle dünyayı keşfedelim

AKY Çevrimdışı

AKY

MirayWeb Coder's
1 Ekim 2022
74,906
Ezgi Mola ile oğlu Can'ın ilk yolculuğu: Böyle böyle dünyayı keşfedelim

Birkaç ay önce oğlu Can'ı kucağına alarak ilk kez anne olmanın heyecanını yaşayan Ezgi Mola, şimdilerde tüm vaktini oğuyla geçiyor. Ünlü oyuncu, son olarak oğluyla çıktığı ilk yolculuğu paylaştı.

PK5JW71jY0WYfrECBTmrCw.jpg

Oyuncu Ezgi Mola, yaklaşık dört yıldır aşk yaşadığı işletmeci Mustafa Aksallı ile 8 Mayıs'ta sade bir törenle dünyaevine girmişti.
pIBN5SRjEkq5wMFRbrnxvA.jpg

Hamileliği boyunca karnı burnunda pozlarını takipçileriyle paylaşan Ezgi Mola, 23 Kasım akşamı oğluna kavuşmuştu.
DttsVo3Gl0GafOnzU5eC8w.jpg

İlk kez anne baba olmanın mutluluğunu yaşayan çift, çocuklarına Can adını vermişti. Şimdilerde anneliğin tadını çıkaran Ezgi Mola, oğluyla ilk kez yolculuğa çıktı.
cssHNhOYy0idvULj-DBCFw.jpg

O anlarda çekilen fotoğrafı takipçilerinin beğenisine sunan Mola, paylaşımına şu ifadeleri not düştü:"3-4 saat yol Can bey tebrik ederim. Böyle böyle dünyayı keşfedelim, çok gezelim, çok soralım isterim. Bir noktada gidişini izleyeceğim farkındayım. Ama şimdi değil kuzu, 20 yıl dibinden ayrılmam."
pep_3Xta-UC29CHQDZWQLQ.jpg

Öte yandan Ezgi Mola, geçtiğimiz aylarda oğlu Can için bakıcı istemediğini açıklamıştı. Ünlü isim, konuyla ilgili "Bakıcı olsun da pek istemiyorum aslında... Çünkü benim gibi bakabilir mi, benim kadar bakabilir mi? Buna inanmıyorum" demişti.
FqyAWKdbfUKFpMfO92iMRQ.jpg

"Yani bu zamanlarını bir kez yaşıyoruz" diyen Mola, "Bir de kırk yılda bir çocuğum olmuş. Bu anı kaçıramam. Kalabalık da bir aile severim ben... 'Ay ne güzel' derim kalabalık bir aile görünce... Hep beraber bizimle büyümesi bence daha iyi özellikle şu sıralar" ifadelerini kullanmıştı.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar