Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Web Arşivi

Sizleri Aramızda Görmekten Mutluluk Duyuyoruz :) ~ Tıklayın ~

Foça sokakları Venedik'e döndü

Fatihklz Çevrimdışı

Fatihklz

Kurucu
Üye
26 Nisan 2024
13,770
Foça sokakları Venedik'e döndü

İzmir genelinde etkili olan sağanak yağış sebebiyle Foça'da su basan iş yerlerinde esnaf büyük mağduriyet yaşarken, sokaklar ise adeta Venedik'i andırdı.

İzmir genelinde dün akşam saatlerinde başlayan sağanak yağış sabah saatlerine etkisini artırdı. Başta Çeşme ve Karaburun olmak üzere Dikili ve Foça'da hayatı olumsuz etkileyen sağanak yağış, bazı bölgelerde taşkınlara neden oldu.

Rögarlar ve derelerden taşan sular sele dönüşürken, çok sayıda ev ve iş yeri de sular altında kaldı. Su seviyenin diz boyunu aştığı sokaklar, Venedik'i anımsattı.

Foça'da Fevzi Çakmak Mahallesi Ali Stair Caddesi'nde esnaf büyük mağduriyet yaşadı. Ayakkabı dükkanı sahibi Yakup Sayılır isimli yaşlı esnaf, "Sabah dükkanımı açmaya geldim; her taraf sel, dükkanım su içinde. Ayakkabılar, terlikler ıslanmış zararım büyük. Kendi imkanlarımla suyu dışarı atmaya çalıştım başaramadım, İZSU ekibi geldi onlar da başaramadı. İstafiyeyi bekliyoruz" dedi.

Bölgede su baskınlarının yaşandığı otellerde ve iş yerlerinde su tahliye çalışmaları devam ediyor.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar