- 26 Nisan 2024
- 8,942
Süper Lig’in 2024-25 sezonunda mutlu sona ulaşan Galatasaray, şampiyonluğunu kutladı. Taraftarlar, Yenikapı miting alanını doldurdu ve sanatçılarla coştu. Kutlamalarda duygusal anlar yaşanırken sarı-kırmızılılar kupasına kavuştu. Üstü açık otobüs ve deniz yoluyla ulaşım Lisedeki fotoğraf çekiminin ardından sarı-kırmızı oyuncular ve teknik heyet üstü açık otobüsle Sarayburnu'na doğru yola çıktı. Sonrasında Sarayburnu'na geçen Galatasaray, daha sonra deniz yoluyla Yenikapı'ya hareket etti. Taraftarlar Yenikapı'yı doldurdu Yenikapı'da takım gelene kadar birçok sanatçı sahneye çıktı ve taraftarlara unutulmaz anlar yaşattı. Galatasaray takımı, kendisine eşlik eden teknelerle birlikte Sarayburnu'ndan Yenikapı'ya geçti ve taraftarıyla buluştu. Kupa Muslera'nın ellerinde kalktı Gecenin geç saatlerinde . Fernando Muslera ve arkadaşları kupayı kaldırdı. Sarı-kırmızılılara kupasını TFF Başkan Vekili Mecnun Otyakmaz verdi. Osimhen'e çağrı Osimhen sahneye çıktığı anda taraftarlar 'Taraftar çıldırdı, Osimhen'i istiyor' şeklinde tezahüratlar yaptı. Kerem Demirbay, Mertens ve Torreira da mikrofona 'Bizimle kal Victor' çağrısında bulundu. Son olarak Okan Buruk da mikrofolna aynı mesajı verdi. Duygusal anlar Galatasaray'ın kaptanı Fernando Muslera şampiyonluk kutlamasına ailesiyle birlikte çıktı. Muslera'nın gözlerinin dolduğu gözlemlendi. Muslera, 1 yıl daha kalması için yapılan tezahüratların ardından şu ifadeleri kullandı: "Bugün burada 5. yıldızı, 25. şampiyonluğu kutlamak için buradayız. Bunun için buradayız. Başka bir şey için değil. Sizi çok seviyorum." Galatasaray'dan ayrılması beklenen Dries Mertens ve eşi, sahneye çıktıkları esnada gözyaşlarına hakim olamadılar. İşte seremonide yapılan açıklamalar; Mertens: "Ailem ve benim için çok duygusal bir an. Galatasaray taraftarı benim ailem. Çok teşekkür ediyorum her şey için." Okan Buruk: "Yağmur bile hızımızı kesemedi. Aynı heyecanla seviniyoruz. Her şey çok güzel. Taraftarımıza teşekkür ediyorum. Bu yağmurda bizi bekliyorlar. Muhteşemler." Osimhen: "Konuşmak çok zor. Çok mutluyum. Ben şu anda burada Galatasaray'ın oyuncusuyum. Kariyerimden ve oynadığım oyundan keyif alıyorum. Neler olacağını göreceğiz" Kerem Demirbay: "Kardeşlerimle güzel bir zaman geçiriyoruz. En büyüğü biziz." ????????Galatasaray şampiyonluk kupasına kavuştupic.twitter.com/X52em0zDOT — Futboo (@FutbooCom) May 25, 2025