Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Web Arşivi

Sizleri Aramızda Görmekten Mutluluk Duyuyoruz :) ~ Tıklayın ~

Görevine son verildi! Kulüpten resmi açıklama

HDC Çevrimdışı

HDC

Kurucu
Üye
26 Nisan 2024
8,243
Tottenham, sekiz maçtır galibiyet alamayan menajer Thomas Frank'ı kovma kararı aldı. Danimarkalı teknik adam, yaz aylarında takımın başına geçmişti ancak Premier Lig'de korkunç bir sezon geçirdi. Salı günü 2-1 yenildikleri maçta taraftarlar tarafından yuhalanan Spurs, küme düşme hattının sadece beş puan üzerinde kaldı. The Athletic'ten David Ornstein'a göre; Frank'in Tottenham'daki görevi sona erdi ve kulüp "acil durum planları" üzerinde çalışıyor. Spurs, Eddie Howe'un takımına karşı bu sezon Premier Lig'de oynadığı 26 maçta 11. yenilgisini alarak bir başka ağır mağlubiyetin ardından bu kararı aldı. Frank, yaz aylarında Ange Postecoglou'nun yerine geçmek üzere kuzey Londra'ya geldi ve Spurs'u Şampiyonlar Ligi grup aşamasında etkileyici bir dördüncü sıraya taşıdı. Ancak, iç sahada durum farklıydı ve Spurs, 2026'da şu ana kadar Premier Lig'de tek bir galibiyet bile alamadı. Resmi açıklama geldi! Kulüp, yaptığı açıklamada bu haberi doğruladı: "Kulüp, erkekler baş antrenör pozisyonunda bir değişiklik yapma kararı aldı ve Thomas Frank bugün ayrılacak. Thomas, Haziran 2025'te göreve atanmıştı ve biz de ona birlikte geleceği inşa etmek için gereken zamanı ve desteği vermeye kararlıydık. Ancak, sonuçlar ve performanslar, Yönetim Kurulu'nun sezonun bu noktasında bir değişiklik yapılması gerektiği sonucuna varmasına neden oldu. Thomas, kulüpte geçirdiği süre boyunca sarsılmaz bir bağlılıkla davranmış ve kulübü ileriye taşımak için elinden gelen her şeyi yapmıştır. Katkıları için kendisine teşekkür eder, gelecekte başarılar dileriz." Frank, kalacağını düşünüyordu Newcastle'a yenildikten sonra Frank'in kovulacağına dair spekülasyonlar yaygındı, ancak o bu iş için doğru kişi olduğuna kesin olarak inanıyordu. Maçtan sonra gazetecilere verdiği demeçte, takımının bir sonraki maçında da görevde olacağına inandığını söyledi: "Evet, öyle olacağına inanıyorum. Soruyu anlıyorum ve beni suçlamanın kolay olduğunu biliyorum, ancak bunun sadece teknik direktörün, kulüp sahiplerinin, yöneticilerin, oyuncuların veya personelin suçu olmadığını düşünüyorum. Bu herkesin suçu." Frank şöyle devam etti: "Bu iş için doğru kişi olduğuma ne kadar eminim? %1000 eminim. Ayrıca, 10 veya 11 oyuncunun sakatlığıyla böyle bir durumda kalacağımızı hiç beklemediğime de %1000 eminim. Ancak, bir şey inşa etmek ve zorlukları aşmak için inanılmaz bir direnç göstermeniz gerektiğini biliyorum. Sakin kafalı olmanız ve devam etmeniz gerekir. Futbolda [teknik direktörü kovma] mekanizmasını anlıyorum, buna şüphe yok, ama bunun doğru bir şey olmadığını [gösteren] birçok çalışma var. Bunun [yönetim kurulunun] yapabileceği tek şey olduğunu biliyorum, ama bunun doğru bir şey olmadığı birçok durum da var." (GOAL)

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar