Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Web Arşivi

Sizleri Aramızda Görmekten Mutluluk Duyuyoruz :) ~ Tıklayın ~

Gün Boyu Rahat Ettiren Kulaklık Tanıtıldı! 36 Saat Pil Ömrü Var

AKY Çevrimdışı

AKY

MirayWeb Coder's
1 Ekim 2022
79,917
Sennheiser Accentum Clip tanıtıldı. İdeal pil ömrü ile birlikte gelen kablosuz kulaklık, dış mekânda spor yapanlar, uzun süreli kulak içi kulaklık kullanamayanlar veya çevrede olup bitenler hakkında bilgi edinmek isteyenler için son derece uygun açık kulak tasarımla beraber geliyor. Sennheiser Accentum Clip'in Özellikleri Neler? Açık kulak kulaklık tasarımı Hi-Res Audio sertifikası 12 mm dinamik sürücüler Dinamik ekolayzer Bluetooth 6.0 LDAC kodek desteği 20 Hz - 40 kHz frekans aralığı Kulaklık başına çift MEMS mikrofon Aramalar için yapay zeka destekli ses netleştirme IP54 sertifikası Tek şarjla 9 saate kadar kullanım, şarj kutusu ile toplam 36 saate kadar pil ömrü Sennheiser Accentum Clip'in Pil Ömrü Ne Kadar? Kulaklık, tek şarjla 9 saate kadar pil ömrü sağlıyor. Şarj kutusuyla beraber toplam süre 36 saate kadar ulaşıyor. Günlük işe ya da okula gidip gelirken kullananlar, günde sadece bir iki saat müzik dinleyenler, hafta içinde birkaç kez şarj etmeyi tercih etmeyenler için yeterli bir kullanım süresi olduğu söylenebilir. Sennheiser Accentum Clip Nasıl Bir Ses Kalitesi Verir? Sennheiser Accentum Clip, açık kulak tasarıma sahip. Hi-Res Audio sertifikasına sahip olan cihaz, 12 mm dinamik sürücü ve dinamik ekolayzer desteği ile geliyor. Kulaklığın sürücü boyutu, 8-10 mm'lik sürücülere göre daha güçlü bas elde edilmesine yardımcı olacaktır. Öte yandan Hi-Res desteği de yüksek çözünürlükte ses elde edileceğini gösteriyor. Dinamik ekolayzer desteği, müzik türüne ve ses seviyesine göre frekansları gerçek zamanlı olarak ayarlayarak dengeli bir ses deneyimine sahip olunmasını sağlayacaktır. Tabii, açık kulak tasarım, kulağı tam olarak kapatmadığı için çevredeki sesler duyulmaya devam edilecektir. Özellikle karşıdan karşıya geçildiği anlarda güvenlik açısından önemli bir avantaj sunacaktır. Sennheiser Accentum Clip Gürültü Azaltıyor mu? Cihaz, açık kulak tasarımına sahip. Bu da etraftan gelen sesleri duyabileceğiniz anlamına geliyor. Tasarımı dolayısıyla aktif gürültü engelleme özelliği bulunmuyor. Tabii, sesli görüşme için aynı durumdan bahsetmek mümkün değil. Kulaklık, arama yaparken gürültüyü bastırıp sesinizi ön plana çıkarıyor. Sennheiser Accentum Clip'in Fiyatı Ne Kadar? Siyah, krem ve buz mavisi renk seçenekleri ile piyasaya sürülecek olan Sennheiser Accentum Clip için 179 euro fiyat etiketi belirlendi. Bu da güncel kurla 9 bin 535 TL'ye denk geliyor. Türkiye'de satışa sunulması durumunda fiyatı vergiler ve diğer ek maliyetlerle beraber 17 bin TL civarında olabilir. Konu ile ilgili açıklama yapılmadığını, fiyatın değişebileceğini not düşelim. Sennheiser Accentum Clip Türkiye'de Satılacak mı? Sennheiser'ın şu an Türkiye'de birçok kulaklık modeli satılıyor. Bunlara örnek olarak Sennheiser HD 450bt, HD 350, Momentum 4 ve Accentum (Kulak üstü ve kulak içi) verilebilir. Bunları göz önüne alacka olursak yeni kulaklığın da Türkiye'deki kullanıcılarla buluşma ihtimali olduğu söylenebilir. Konuya dair açıklama olmadığını, planların değişiklik gösterebileceğini belirtelim. Editörün Yorumu Sennheiser Accentum Clip, bana göre günün büyük bir kısmını dışarıda geçirenler için ideal bir model. Açık tasarım sayesinde çevreden gelen sesler kesilmeyeceği için güvenlik açısından önemli bir avantaj sunacaktır. Öte yandan kulağı tamamen kapatmadığı için de konforlu bir deneyim sağlayacak, böylelikle uzun süreli kullanıma uygun bir cihaz olarak öne çıkacaktır.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar