Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Web Arşivi

Sizleri Aramızda Görmekten Mutluluk Duyuyoruz :) ~ Tıklayın ~

Hollanda devi, Mustafa E. Hekimoğlu için geliyor!

HDC Çevrimdışı

HDC

Kurucu
Üye
26 Nisan 2024
8,942
Beşiktaş'ın 17 yaşındaki golcüsü Mustafa Erhan Hekimoğlu ile sıcak bir gelişme yaşandı. Genç golcüyü Hollanda devi Ajax'ın yakından takip ettiği öğrenildi. Ajax'ın izlettiği genç oyuncu havuzunda yer alan Mustafa için sezon sonunda Beşiktaş'a teklifte bulunabileceği de gelen haberler arasında. Bu sezon Beşiktaş formasıyla 21 maçta 394 dakika sahada kalan genç golcü söz konusu süreçte 1 gol, 1asistlik performans sergiledi. İlgiyi doğruladı Beşiktaş'ın eski futbolcularından Oğuzhan Özyakup da Ajax'ın Mustafa'ya olan ilgilisini "Geçen Ajax'ın altyapı maçına gittim. Bir yöneticiyle görüştüm. Bana Mustafa'yı sordu, 'Onu da tanıyoruz' dedi. Takip ediyorlar ama yeterince süre bulamıyor" ifadeleriyle duyurdu. İngiliz ekiplerinin de takip ettiği 1.86'lık golcüye güncel verilere göre 3 milyon Euro değer biçiliyor. Mustafa'nın kontratı 2028'de sona erecek. (Takvim)

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar