Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Web Arşivi

Sizleri Aramızda Görmekten Mutluluk Duyuyoruz :) ~ Tıklayın ~

İsmail Ege Şaşmaz'ın kızı 1 yaşına girdi: Hayatımın anlamı sensin!

AKY Çevrimdışı

AKY

MirayWeb Coder's
1 Ekim 2022
75,779
İsmail Ege Şaşmaz'ın kızı 1 yaşına girdi: Hayatımın anlamı sensin!

2021 yılında evlenen İsmail Ege Şaşmaz ile Hande Ünal, birkaç hafta önce bebeklerine kavuştu. Şaşmaz, kızının ilk doğum gününü sosyal medya hesabında yaptğı paylaşımla kutladı.

W3b52u3c5kulszH6KZsRQg.jpg

Oyuncu İsmail Ege Şaşmaz ile Hande Ünal, uzun yıllardır süren birlikteliklerini 2021 yılında evlilikle taçlandırmıştı. Çiftten geçtiğimiz yıl bebek müjdesi geldi.
8P4zIKRZiUu_1JnzReJDDw.jpg

Şaşmaz ile Ünal, 2 Ocak'ta kızlarına kavuştu. İkili, bebeklerine Azra adını vermişti.
la6DyEhCV0SW8gH8Ezaqow.jpg

İlk kez baba olmanın mutluluğunu yaşayan İsmail Ege Şaşmaz, kızının 1'inci yaş gününü kutladı.
UVRYzYqDtkWleCMJm7wSGg.jpg

31 yaşındaki ünlü oyuncu paylaşımına şu notu düştü:"Güzel kızım, seninle her geçen günü özleyip yeni başlayan her güne heyecanla uyanıyorum Hayatımın anlamı sensin! Ömür boyu yanındayım, arkandayım, baktığın her yerdeyim… Pamuk kızım seni çok seviyorum…"
lqC1NOqOuEmrrdmk3wu67w.jpg

Hande Ünal ise kızının doğum gününü "Gecesiyle gündüzüyle seninle geçen 1 sene. Her gün birbirinden özel, her bakışın, her dokunuşun çok kıymetli... Her anını hafızama kazıyorum, bir saniyesi bile aklımdan hiç çıkmasın istiyorum. Bize sonsuz bir sevgi verdin, küçücük kalbinle hayatımızı cennete çevirdin. Güler yüzün, huzurun, mutluluğun, aşk dolu kalbin hep daim olsun... Sağlıkla yaşa canım kızım. Senin annen olmak harika" notuyla kutladı.
IgFt1fSH5U6rz5npU8rl0g.jpg

5yJu-CEEF0mEOV2APgRyTw.jpg

53cULPmm1k6BXf-0Jui5Dg.jpg

t7qFgaAHzU2ZRxUS4zAPoQ.jpg

Cory30o3IE-4W--KXHt8OQ.jpg

CVsNOZWYLUS7kB-EfoHw1Q.jpg

qDwvNylM4kuKG5lGTEjUiQ.jpg

QCFuSGycDkOS68pCD37oQg.jpg

7701477028
Clio Triger Seti
Megane II Triger Seti
Kango Triger Seti
Laguna Triger Seti
Mais Triger Seti Clio Laguna, Symbol II, Kangoo Megane II-III 1.5 Dci Euro 4 7701477028
Clio 2-II Kangoo 2-II Eksantrik Kayış Triger Seti 1.5 Dci K9K
Euro 4 1.5 DCI Triger Seti
Akbay Renault
Oto Erdem
Özder Renault
Arif Oto
Ankara Yedek Parça
Ankara Renault Yedek Parça
Ankara Dacia Yedek Parça
Orjinal Mais Yedek Parça
Orjinal Renault Yedek Parça

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar