AKY
MirayWeb Coder's
2021 yılında evlenen İsmail Ege Şaşmaz ile Hande Ünal, birkaç hafta önce bebeklerine kavuştu. Şaşmaz, kızının ilk doğum gününü sosyal medya hesabında yaptğı paylaşımla kutladı.
Oyuncu İsmail Ege Şaşmaz ile Hande Ünal, uzun yıllardır süren birlikteliklerini 2021 yılında evlilikle taçlandırmıştı. Çiftten geçtiğimiz yıl bebek müjdesi geldi.
Şaşmaz ile Ünal, 2 Ocak'ta kızlarına kavuştu. İkili, bebeklerine Azra adını vermişti.
İlk kez baba olmanın mutluluğunu yaşayan İsmail Ege Şaşmaz, kızının 1'inci yaş gününü kutladı.
31 yaşındaki ünlü oyuncu paylaşımına şu notu düştü:"Güzel kızım, seninle her geçen günü özleyip yeni başlayan her güne heyecanla uyanıyorum Hayatımın anlamı sensin! Ömür boyu yanındayım, arkandayım, baktığın her yerdeyim… Pamuk kızım seni çok seviyorum…"
Hande Ünal ise kızının doğum gününü "Gecesiyle gündüzüyle seninle geçen 1 sene. Her gün birbirinden özel, her bakışın, her dokunuşun çok kıymetli... Her anını hafızama kazıyorum, bir saniyesi bile aklımdan hiç çıkmasın istiyorum. Bize sonsuz bir sevgi verdin, küçücük kalbinle hayatımızı cennete çevirdin. Güler yüzün, huzurun, mutluluğun, aşk dolu kalbin hep daim olsun... Sağlıkla yaşa canım kızım. Senin annen olmak harika" notuyla kutladı.
7701477028
Clio Triger Seti
Megane II Triger Seti
Kango Triger Seti
Laguna Triger Seti
Mais Triger Seti Clio Laguna, Symbol II, Kangoo Megane II-III 1.5 Dci Euro 4 7701477028
Clio 2-II Kangoo 2-II Eksantrik Kayış Triger Seti 1.5 Dci K9K
Euro 4 1.5 DCI Triger Seti
Akbay Renault
Oto Erdem
Özder Renault
Arif Oto
Ankara Yedek Parça
Ankara Renault Yedek Parça
Ankara Dacia Yedek Parça
Orjinal Mais Yedek Parça
Orjinal Renault Yedek Parça