Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Web Arşivi

Sizleri Aramızda Görmekten Mutluluk Duyuyoruz :) ~ Tıklayın ~

İtalya'da Mauro Icardi itiraf

HDC Çevrimdışı

HDC

Kurucu
Üye
26 Nisan 2024
11,428
Galatasaray ile sözleşmesinin bitmesinin ardından boşta kalan ve henüz bir kulüple sözleşme imzalamayan Icardi için yeni bir gelişme yaşandı. Arjantinli golcünün ismi, Lazio ile anılırken transfer gerçekleşmemiş ve sebebinin Gattuso olduğu belirtilmişti. Lazio Teknik Direktörü Gennaro Gattuso, Venezia ile oynayacakları maç öncesinde Icardi transferinin neden gerçekleşmediğini açıkladı. Mauro Icardi'nin iyi bir oyuncu olduğunu ancak tercihlerini önceden belirlediklerini söyleyen Gattuso, "Kalitesini kimse tartışamaz, 250 gol atmış bir oyuncu ama biz tercihlerimizi daha önce yaptık; Pinamonti ve Gudmundsson dedik. Icardi'ye olan tüm saygımla söylüyorum bunu." ifadelerini kullandı. Son olarak konuyu başkanla görüştüklerini belirten Gennaro Gattuso ''Konuyu başkanla da konuştum, bu işe hiç bulaşmak istemedim. Birileri kadro dışı kalmak zorunda kalacak ve bu hiç hoş bir durum değil; buna takım içi dengeler denir ve soyunma odasının dengesini bozacak hatalar yapamazsınız. Sonradan kulübede ya da tribünde oturtacağın adamı transfer etmenin alemi yok; bunu ancak altyapıdan çıkardığın bir gençle yapabilirsin." dedi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar