Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Web Arşivi

Sizleri Aramızda Görmekten Mutluluk Duyuyoruz :) ~ Tıklayın ~

Jeremy Renner: Ben iki yıl önce bugün yeniden doğdum

AKY Çevrimdışı

AKY

MirayWeb Coder's
1 Ekim 2022
75,780
Jeremy Renner: Ben iki yıl önce bugün yeniden doğdum

İki yıl önce kar kürerken geçirdiği kaza sonrası ölümden dönen Jeremy Renner, uzun bir tedavi süreci sonrası sağlığına kavuştu. Ardından setlere dönen ünlü isim, kazanın yaşandığı günün ikinci yıl dönümünde yaptığı paylaşımla gündem oldu.

Z2FCWcRXNUarr1KGn-DpwQ.jpg

Marvel Sinematik Evreni'nin "Hawkeye"ı Jeremy Renner, 1 Ocak 2023'te evinin önünde kar kürerken kaza geçirmiş ve ağır yaralanmıştı. Kar küreme aracının altında kalan ve helikopterle hastaneye kaldırılan ünlü isim, uzun süre hastanede tedavi görmüştü.
eryZTg8BZU2d94gieiCt6w.jpg

30'dan fazla kemiği kırılan ve ciddi göğüs travması yaşayan Renner, daha sonra evinde fizik tedaviye devam etmişti.
Wd99wJJbm0qnIE5iGLeN6A.jpg

Uzun bir tedaviyle eski sağlığına kavuşan ve setlere dönen Renner, kazan gününün 2. yıl dönümünde yaptığı paylaşımla adından söz ettirdi.
kJHLJNDrxE-uezPJOP7JNQ.jpg

O günlerde hastanede kendisiyle ilgilenen doktor ve hemşirelerle çekilmiş bir fotoğrafını paylaşan ünlü oyuncu fotoğrafın altına “Hepinize mutlu yıllar.... Bugün ikinci yeniden doğuş günümü kutluyorum” yazdı.
rHWeRXNde0mLhOJ_IOXrRg.jpg

Ünlü oyuncu, sözlerine “Neredeyse paramparça olmuş bedenimi tekrar bir araya getirmek için uğraşan insan ordusuna sevgi, saygı ve minnettarlığımı gönderiyorum. Her bir hemşireye, doktora, ilk müdahale ekibine teşekkür ederim... Hayatımı size borçluyum. Tüm kalbim güzel, cesur yeğenimle ve yardımıma koşan ve buz gibi asfaltta 45 dakika boyunca başımda bekleyen meleklerimle yani komşularımla" diye devam etti.
EdJsa72RRUWj71tQaPJ7YA.jpg

“Dünyanın dört bir yanından akın akın gelen sevgi ve dualar (her birine ihtiyacım var), yanımdan hiç ayrılmayan ailem, biraz ilahi müdahale, biraz şans ve bir sürü mucize ile... Yeniden güçlüyüm" diyen Renner, yaşadığı zor günlerde yanında olanlara teşekkür ederken; mucizevi bir şekilde iyileşmesine de şükretti.
pZcJcGbWSEa8LEe3basOOw.jpg

Öte yandan Jeremy Renner, daha önce iyileşmesinin sebebi olarak kızı Ava Berlin'i göstermişti. Ünlü oyuncu, kızıyla fotoğrafını paylaşıp şu ifadeleri not düşmüştü: "İyileşmemin bir numaralı sebebi o. Kızımı 14 Ocak'ta eve geldiğimde ilk gördüğümde, ondan 'beni beklemesini' istemiştim. Ben iyileştikçe o da iyileşti ve daha az korkmaya başladı. İyileşmek için ailenizi ve arkadaşlarınızı iyileştirmekten daha iyi bir motivasyon kaynağı yoktur. Minnettarlıkla, son bir yıldaki sevgi ve desteğiniz için hepinize teşekkür ederim. İyi niyetin ve duanın her zerresine ihtiyacım vardı."

7701477028
Clio Triger Seti
Megane II Triger Seti
Kango Triger Seti
Laguna Triger Seti
Mais Triger Seti Clio Laguna, Symbol II, Kangoo Megane II-III 1.5 Dci Euro 4 7701477028
Clio 2-II Kangoo 2-II Eksantrik Kayış Triger Seti 1.5 Dci K9K
Euro 4 1.5 DCI Triger Seti
Akbay Renault
Oto Erdem
Özder Renault
Arif Oto
Ankara Yedek Parça
Ankara Renault Yedek Parça
Ankara Dacia Yedek Parça
Orjinal Mais Yedek Parça
Orjinal Renault Yedek Parça

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar