Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Web Arşivi

Sizleri Aramızda Görmekten Mutluluk Duyuyoruz :) ~ Tıklayın ~

Kaan Urgancıoğlu ile oğlu Ardıç'tan yeni kare

AKY Çevrimdışı

AKY

MirayWeb Coder's
1 Ekim 2022
75,180
Kaan Urgancıoğlu ile oğlu Ardıç'tan yeni kare

Son olarak "Yargı" dizisinde başrol oynayan Aralık 2023'te ilk kez baba olmanın mutluluğunu yaşamıştı. Zaman zaman oğluyla poz veren ünlü isim, bu karelere bir yenisini daha ekledi.

H19RyV9tQEqjfHW8ZIM4ng.jpg

Oyuncu Kaan Urgancıoğlu ile uzun yıllardır aşk yaşadığı sevgilisi Burcu Denizer ile 2023 yılının haziran ayında sürpriz bir şekilde dünyaevine girdi.
UJTMqvlv6U6V0b6c9_UytQ.jpg

Nikah sonrası bebek bekledikleri ortaya çıkan ünlü çift, 8 Aralık'ta oğullarını kucaklarına aldı. İlk kez anne baba olmanın mutluluğunu yaşayan ünlü çift, bebeklerine Ardıç adını verdi.
TuW7vAjfq02rR6DBzKKOsw.jpg

Şimdilerde babalığın tadını çıkaran ve zaman zaman oğluyla pozlarını takipçileriyle paylaşan Urgancıoğlu, bu karelere bir yenisini ekledi.
ELuIP9Trv0uVFNDpt7b4TQ.jpg

Burcu Denizer, eşi ve oğlu Ardıç'ın bahçede oyadığı anları takipçileriyle paylaştı. Ünlü oyuncu da aynı kareyi kendi sosyal medya hesabından kalp emojisiyle paylaştı.
-2Cb2piUHEajud841G0i_A.jpg

Öte yandan Kaan Urgancıoğlu, oğlunu kucağına aldıktan sonra hissettiklerini "Çok güzel bir duyguymuş. Daha öncesi eksikmiş gibi hissediyorum" diye aktarmıştı.
ZjqsJg_HC0q_TLT9ES6ioA.jpg

Bebeğin bakımıyla ilgili de konuşan ünlü oyuncu, "Burcu öğrendiklerini bana aktarıyor. Geniş aile olduğumuz için tecrübeliydim diyebilirim" demişti.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar