Sıvı yağı tencerede kızdırın, soyup temizlemiş olduğunuz soğanları ve kuşbaşı doğranmış etleri tencereye alın
Tencerenin kapağını kapatabilirsiniz, etler suyunu saldıktan sonra salçayı ve 1 su bardağı sıcak suyu ilave edin
Güzelce karıştırdıktan sonra tencerenin kapağını kapatarak pişirmeye devam edin
Etler yumuşayana kadar yaklaşık 8-9 dk yemeğiniz pişsin
Bu arada patatesleri ve kabuğu soyulmuş domatesleri küp küp doğrayın, havuçları da minik küpler halinde doğrayın
Yumuşamış etlere patates, domates ve havuç eklenerek karıştırılır
Sebzeler yumuşayana tencerenin kapağı kapalı bir şekilde pişirmeye devam edin
Patates yumuşamaya başladığında yıkayıp suyunu süzdüğünüz bezelyeyi, karabiber, kekik ve tuzu ekleyip 3-4 dk daha kaynatın
Yemeği ocaktan alın
Yaklaşık 30cmx30cm boyutundaki yağlı kağıtlara birer kişilik porsiyonlar koyarak, fotoğraftaki gibi katlayın
Önce uzun kenarları üst üste getirin ardından kenarları katlayın
kat yerleri alta gelecek şekilde tepsiye yerleştirin
190 derecede ısıttığınız fırında 20-25dk kadar tutun
Afiyet olsun