Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Web Arşivi

Sizleri Aramızda Görmekten Mutluluk Duyuyoruz :) ~ Tıklayın ~

Karneler ne zaman, saat kaçta alınacak? 2026 karne günü tarihi

AKY Çevrimdışı

AKY

MirayWeb Coder's
1 Ekim 2022
80,021
Karneler ne zaman, saat kaçta alınacak? 2026 karne günü tarihi

Milli Eğitim Bakanlığına (MEB) bağlı ilk ve ortaöğretim okullarındaki yaklaşık 18 milyon öğrenci, yarın karne alarak yaz tatiline girecek. Karnelerini almak için heyecanla bekleyen milyonlarca öğrenci ve veli, "Karneler ne zaman, saat kaçta alınacak?" sorusuna yanıt arıyor. İşte 2025-2026 yılı okulların kapanış tarihi ve karnelerin alınacağı saat bilgisi.

İlk ve ortaöğretim kurumlarında eğitim alan yaklaşık 18 milyon öğrenci ile 1,2 milyona yakın öğretmen, 2025-2026 eğitim öğretim yılı için 8 Eylül 2025'te ders başı yaptı. Birinci dönem ara tatili 10-14 Kasım 2025, ikinci dönem ara tatili ise 16-20 Mart tarihlerinde yapıldı.

2 Şubat'ta başlayan ikinci dönem ise 26 Haziran 2026 Cuma günü sona erecek. Öğrenciler, eğitim öğretimin yorgunluğunu yarınki son ders zilinin ardından atacak.

KARNELER SAAT KAÇTA ALINACAK?
Okul kapanış günü olan 26 Haziran 2026 sabahı öğrenciler karnelerini almaya başlayacak. Karneler genellikle saat 10.00 ile 11.00 saatleri arasında dağıtılmaya başlıyor.

2026-2027 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI NE ZAMAN BAŞLAYACAK?
Öğrenciler, 2026-2027 eğitim öğretim yılı için 14 Eylül'de ders başı yapacak.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar