Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Web Arşivi

Sizleri Aramızda Görmekten Mutluluk Duyuyoruz :) ~ Tıklayın ~

Kılıçdaroğlu'ndan CHP'deki istifalar sonrası ilk paylaşım

Fatihklz Çevrimdışı

Fatihklz

Kurucu
Üye
26 Nisan 2024
17,145
Kılıçdaroğlu'ndan CHP'deki istifalar sonrası ilk paylaşım

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel ve beraberindeki 90 milletvekilinin partiden istifasının ardından bir paylaşım yaptı.

Cumhuriyet Halk Partisi'nde mutlak butlan kararı sonrası başlayan yönetim krizi, Özgür Özel ve beraberindeki 90 milletvekilinin Yeni Parti'yi kurmak için istifasıyla sonuçlandı.

Özel ve arkadaşları bugün partiden istifa edip Yeni Parti'nin kuruluş dilekçesini İçişleri Bakanlığı'na teslim etti.

Partinin kuruluş işlemleri resmi olarak başlatılırken CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabında bir paylaşım yaptı.

“SORUNLARI ÇÖZMEK İÇİN YOLA ÇIKTIM”

"Benim görevim, toplumun sorunları yoğun ama unutulmuş kesimleriyle bir araya gelmektir." diyen Kılıçdaroğlu, "Çöpten kâğıt toplayan insanların da, mesai saati gözetmeksizin tarlada alın teriyle geçimini sağlayan insanların da sorunlarını çözmek için yola çıktım." ifadelerini kullandı.

Paylaşımına bir video da ekleyen Kılıçdaroğlu, "Benim siyaset anlayışım budur." notunu düştü.

CHP MECLİS'TE BEŞİNCİ PARTİ OLACAK

Özgür Özel ve arkadaşlarının partiden istifasıyla Meclis'teki dengeler değişecek.

Yeni Parti'yi kuracak isimlerin istifasıyla birlikte CHP'nin TBMM'deki sandalye sayısı 135'ten 44'e gerileyecek.

CHP böylece Meclis'teki beşinci parti haline gelecek.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar