Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bol mikro filiz (Tercihen hardal, roka veya turp filizi)
1-2 yemek kaşığı balkabağı çekirdeği
Kızarmış Balkabaklı Salata Nasıl Yapılır?
Balkabağı ve patates rendesini bir kaba alarak az tuz ve karabiber ile tatlandırın. Kızgın yağda kepçe içinde sekil vererek kızartın.
Marul ve fesleğeni yıkadıktan sonra kurulayın ve iri parçalar halinde doğrayın.
Sos malzemesini bir kasede çırptıktan sonra yeşilliklere ilave ederek karıştırın ve servis tabağına alın.
Kızarttığınız balkabağı çanaklarını ters olarak salatanın ortasına yerleştirin. Üzerini mikro filiz ve balkabağı çekirdeği ile süsleyerek servis edin.