Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Web Arşivi

Sizleri Aramızda Görmekten Mutluluk Duyuyoruz :) ~ Tıklayın ~

KPSS ön lisans ve ortaöğretim başvuruları ne zaman? 2025 KPSS sınav takvimi

AKY Çevrimdışı

AKY

MirayWeb Coder's
1 Ekim 2022
74,875
KPSS ön lisans ve ortaöğretim başvuruları ne zaman? 2025 KPSS sınav takvimi

2025 yılında Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) kapsamında lisans başvurularının başlamasıyla birlikte, ön lisans ve ortaöğretim düzeyinde sınava girecek adaylar için başvuru tarihleri merak konusu oldu. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM), her yıl yayımladığı sınav takvimi ile bu süreçte adaylara rehberlik ediyor. Peki, 2025 KPSS ön lisans ve ortaöğretim başvuruları ne zaman yapılacak? İşte ayrıntılar...

0aztl6f2v0mgea7exI0CsQ.jpg

2025 KPSS ön lisans ve ortaöğretim sınavı başvuru tarihleri, KPSS lisans başvuruları devam ederken, memur adaylarının gündeminde yer almaya başladı. Geçtiğimiz yıl KPSS ön lisans oturumu 1 Eylül, ortaöğretim oturumu ise 15 Eylül’de gerçekleştirilmişti. Peki, bu yıl KPSS ön lisans ve ortaöğretim başvuruları ne zaman? 2025 KPSS ortaöğretim ve ön lisans sınavı yapılacak mı?
flKU7TBRAk-Yz1TAyqStUQ.jpg

KPSS ortaöğretim ve ön lisans sınavları 2 yılda bir gerçekleştirilmektedir. ÖSYM tarafından 2024 yılında sınavlar organize edildi. Bu yıl KPSS ön lisans ve ortaöğretim sınavları yapılmayacak.2026 yılında ön lisans ve ortaöğretim seviyesinde sınavlar organize edilecek.
dE6WGnRKCUSbdazhyArmxg.jpg

KPSS lisans başvuruları 26 Haziran-10 Temmuz tarihlerinde osym.gov.tr üzerinden alınmaya başladı. KPSS Genel Yetenek-Genel Kültür sınavı 7 Eylül'de, KPSS Alan Bilgisi oturumları ise 13-14 Eylül’de gerçekleştirilecek.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar