Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Web Arşivi

Sizleri Aramızda Görmekten Mutluluk Duyuyoruz :) ~ Tıklayın ~

Kral kaybederse 1. bölüm yayınlandı: Kral Kaybederse gerçekte kim?

AKY Çevrimdışı

AKY

MirayWeb Coder's
1 Ekim 2022
76,169
Kral Kaybederse ilk bölümüyle beğeni topladı: Kenan Baran'ın büyük sırrı ortaya çıktı

Star TV'nin yeni dizisi Kral Kaybederse, bu akşam ilk bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Başrollerini Halit Ergenç, Merve Dizdar ve Aslıhan Gürbüz'ün paylaştığı, Gülseren Budayıcıoğlu'nun aynı adlı romanından uyarlanan diziye; Kenan Baran'ın gizli sevgilisinin ortaya çıkması damga vurdu. İşte Kral Kaybederse ilk bölümde yaşananlar... (Haber: Bahar Gencer)

sY4UzwxnZkWf_NjO0R0b0g.jpg

Gülseren Budayıcıoğlu'nun aynı adlı eserinden uyarlanan, yönetmen koltuğunda Taylan Biraderler ve Cem Toluay'ın oturduğu Kral Kaybederse, ekran macerasına başladı. Dizide; Kenan Baran'ın ihtişamlı hayatı ve herkesten gizlediği sevgilisinin ortaya çıkması dikkat çekti.
ryxANzF3W0en3ynNS0XzHA.jpg

Kral Kaybederse ilk bölümde; yaşlılığında bakımevinde olan Kenan Baran'ın 30 yıl önceki hayatına ışık tutuldu. Her kadının dikkatini çeken Kenan Baran, eşi Handan'ı görmek için eve uğradıktan sonra hep gittiği restoranda arkadaşlarıyla bir araya geldi. Kenan Baran içeride eğlenirken; yoksul ve sıkıntılı bir ailede yaşayan Fadi ise arkadaşının desteğiyle aynı restorana iş görüşmesi için gitti.
g8tZ7CdQu0u8r2HwEsEp9A.jpg

İş görüşmesi yapacağı Süleyman'ı bekleyen Fadime, Kenan'ın kahkahalarını duyup içeri bakarken; arkasındaki vazoyu kırdı. Fadime'yi fark eden Kenan ise onun yanına gidip elinin kanadığını söyleyerek yardım etti. Ardından Süleyman kendisiymiş gibi davranan Kenan Baran, şef garson geldiğinde "İşte yeni elemanın. Hadi hayırlı olsun" dedi. Şef garson Süleyman ise Fadime'yi "Bu kapıdan gireni hafife almayacaksın" diye uyarıp "Bundan böyle senin adın Fadi" dedi.
pgX77gXOtkCU986etu021Q.jpg

Fadime işe kabul edilirken; arkadaşları da Kenan'a gıpta ediyordu. Aynı anlarda Handan da arkadaşlarıyla vakit geçirdi ve Özlem'e yemeğe kalması için ısrar etti. Handan, Kenan ile ilgili şüpheleri konusunda Özlem ile dertleşirken; Fadi de yorgunluğu nedeniyle sınava geç kaldı. Ardından Kenan'ın şoförünün talebiyle Handan'ın tamire giden yüzüğünü almaya giden Fadi, pakedi alamayınca Kenan yardımına konuştu. Fadi'den özür dilenmesini sağlayan Kenan, ona tavrıyla ilgili dikkatli olmasını söylerken; yüzüğü eşi Handan'a götürmesini söyledi.
ppyR8V6uqkizZKfJqRYDpA.jpg

Fadi'den yüzüğü alan Handan ise, Kenan'ın cebinden düşen pırlanta bilekliği buldu. Özlem'i arayan Handan, "Galiba Kenan'ın hayatında biri var. Bana gelebilir misin lütfen?" dedi. Ardından Özlem'e şüphelerini anlatan Handan, o kadını bulup yüzleşmek istediğini ifade etti. Aynı anlarda kendisinden yardım isteyen gece kulübü Tolga'ya el uzatan Kenan Baran, Hikmet Bey'i ikna ederken; Handan'ın istediği konsere bilet de buldu. Akşam konserde eğlendikten sonra İzmir'deki şantiyeye gideceğini söyleyen Kenan, pırlanta bilekliğin cebinde olduğu ceketi giymek istedi.
jXTURJGl2061_P8vIlajIw.jpg

Onun bu hareketinden şüphelenen Handan ise kocasını takip etti ve otele geldi. Handan, odanın kapısında beklerken; Kenan da Özlem'e bileziğini verip "Handan kapıda. Hazır mısın yüzleşmeye?" dedi. Kenan, kapıyı açarken Özlem gözyaşlarına boğulurken; yüzleşmeye cesareti olmayan Handan ise kaçtı. "HER ŞEYİ PLANLADIN DEĞİL Mİ ÖZLEM?" Kenan, Özlem'e "Her şeyi Handan bizi yakalasın diye planladın değil mi?" diye kızarken; Özlem de "Artık anlasın istiyorum, sadece benim olmanı istiyorum" dedi. Daha da sinirlenen Kenan, Özlem'e "Bir anlaşma yaptık biz. Beni paylaşmak istemiyormuş, sen buna kendin karar veremezsin. Bunun bedelini ödeyeceksin" diyerek onu terk etti.
pZ_Y8_iXo0O7Kadw9gYzRw.jpg

Kral Kaybederse'nin ilk bölümü sosyal medyada gündem oldu. "Ah Kenan""Halit Ergenç oynadığı her rolün hakkını veriyor""Özlem'den kolay kurtulamayacak""Keşke kaçmasaydın Handan""Özlem'i iyi biri sanmıştım""Handan'ın o oteli tepe taklak etmesi gerekiyordu" KRAL KAYBEDERSE 2. BÖLÜM FRAGMANI Dizinin yeni bölüm tanıtımına; Handan'ın Kenan'ı kaybetmekten korktuğunu itiraf etmesi ve Özlem'in aşkından vazgeçmemesi damga vurdu. FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

7701477028
Clio Triger Seti
Megane II Triger Seti
Kango Triger Seti
Laguna Triger Seti
Mais Triger Seti Clio Laguna, Symbol II, Kangoo Megane II-III 1.5 Dci Euro 4 7701477028
Clio 2-II Kangoo 2-II Eksantrik Kayış Triger Seti 1.5 Dci K9K
Euro 4 1.5 DCI Triger Seti
Akbay Renault
Oto Erdem
Özder Renault
Arif Oto
Ankara Yedek Parça
Ankara Renault Yedek Parça
Ankara Dacia Yedek Parça
Orjinal Mais Yedek Parça
Orjinal Renault Yedek Parça

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar