Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Web Arşivi

Sizleri Aramızda Görmekten Mutluluk Duyuyoruz :) ~ Tıklayın ~

Müjde Uzman 41 yaşında: İyi ki doğdum

AKY Çevrimdışı

AKY

MirayWeb Coder's
1 Ekim 2022
76,038
Müjde Uzman'dan doğum günü pozu

Son olarak Kral Kaybederse'de rol alan Müjde Uzman, bugün 41 yaşına bastı. Ünlü oyuncu, doğum gününe özel bir paylaşım yaptı.

8K1GGtJgpUOMYtiSE8m7xw.jpg

Daha önce "Muhteşem Yüzyıl", "Kiralık Aşk", "Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz", "Evlilik Hakkında Her Şey", "Kızılcık Şerbeti" gibi birçok dizide rol alan Müjde Uzman, son olarak "Kral Kaybederse"ye konuk oldu ve Cansu karakterine hayat verdi.
nXAWntSurE2yDWuiMQOpsQ.jpg

Kariyeri kadar sosyal medya paylaşımlarıyla da dikkat çeken ünlü oyuncu, 26 Eylül'de 41 yaşına bastı.
444_t7By1k21CeP7FtD1Ew.jpg

Müjde Uzman, doğum gününe özel bir paylaşım yaptı. Ünlü isim, havuz başında verdiği pozu "Evet, iyi ki doğdum" notuyla paylaştı.
2Vt10DMYzkCEU2QEtocYHw.jpg

Uzman'ın doğum gününü Kızılcık Şerbeti dizisindeki rol arkadaşı Selin Türkmen de kutladı. Türkmen, meslektaşına "Benim canımın içi. Seni çok seviyorum. Nice yıllara" diye seslendi. Müjde Uzman da "Seninle her an çok komik, çok keyifli kız kardeşim benim" karşılığını verdi.
qNHDPZUP0kK2b43VB0aqcA.jpg

1984 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Müjde Uzman, eğitimini Bilgi Üniversitesi Halkla İlişkiler Bölümü'nde tamamladı. 2001 yılında Elite Model Look yarışmasında birinci olan Uzman, sonrasında oyunculuğa yöneldi. İlk oyunculuk deneyimi Paramparça Aşklar dizisinde olan Uzman, "Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz"daki rolüyle tanındı. Ardından birçok projede rol alan ünlü ismin yıldızı, Kızılcık Şerbeti dizisindeki Alev rolüyle parladı. Müjde Uzman, son olarak Kral Kaybederse'de konuk oyuncu olarak izleyici karşısına çıktı.

7701477028
Clio Triger Seti
Megane II Triger Seti
Kango Triger Seti
Laguna Triger Seti
Mais Triger Seti Clio Laguna, Symbol II, Kangoo Megane II-III 1.5 Dci Euro 4 7701477028
Clio 2-II Kangoo 2-II Eksantrik Kayış Triger Seti 1.5 Dci K9K
Euro 4 1.5 DCI Triger Seti
Akbay Renault
Oto Erdem
Özder Renault
Arif Oto
Ankara Yedek Parça
Ankara Renault Yedek Parça
Ankara Dacia Yedek Parça
Orjinal Mais Yedek Parça
Orjinal Renault Yedek Parça

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar