AKY
MirayWeb Coder's
Son olarak Kral Kaybederse'de rol alan Müjde Uzman, bugün 41 yaşına bastı. Ünlü oyuncu, doğum gününe özel bir paylaşım yaptı.
Daha önce "Muhteşem Yüzyıl", "Kiralık Aşk", "Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz", "Evlilik Hakkında Her Şey", "Kızılcık Şerbeti" gibi birçok dizide rol alan Müjde Uzman, son olarak "Kral Kaybederse"ye konuk oldu ve Cansu karakterine hayat verdi.
Kariyeri kadar sosyal medya paylaşımlarıyla da dikkat çeken ünlü oyuncu, 26 Eylül'de 41 yaşına bastı.
Müjde Uzman, doğum gününe özel bir paylaşım yaptı. Ünlü isim, havuz başında verdiği pozu "Evet, iyi ki doğdum" notuyla paylaştı.
Uzman'ın doğum gününü Kızılcık Şerbeti dizisindeki rol arkadaşı Selin Türkmen de kutladı. Türkmen, meslektaşına "Benim canımın içi. Seni çok seviyorum. Nice yıllara" diye seslendi. Müjde Uzman da "Seninle her an çok komik, çok keyifli kız kardeşim benim" karşılığını verdi.
1984 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Müjde Uzman, eğitimini Bilgi Üniversitesi Halkla İlişkiler Bölümü'nde tamamladı. 2001 yılında Elite Model Look yarışmasında birinci olan Uzman, sonrasında oyunculuğa yöneldi. İlk oyunculuk deneyimi Paramparça Aşklar dizisinde olan Uzman, "Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz"daki rolüyle tanındı. Ardından birçok projede rol alan ünlü ismin yıldızı, Kızılcık Şerbeti dizisindeki Alev rolüyle parladı. Müjde Uzman, son olarak Kral Kaybederse'de konuk oyuncu olarak izleyici karşısına çıktı.
7701477028
Clio Triger Seti
Megane II Triger Seti
Kango Triger Seti
Laguna Triger Seti
Mais Triger Seti Clio Laguna, Symbol II, Kangoo Megane II-III 1.5 Dci Euro 4 7701477028
Clio 2-II Kangoo 2-II Eksantrik Kayış Triger Seti 1.5 Dci K9K
Euro 4 1.5 DCI Triger Seti
Akbay Renault
Oto Erdem
Özder Renault
Arif Oto
Ankara Yedek Parça
Ankara Renault Yedek Parça
Ankara Dacia Yedek Parça
Orjinal Mais Yedek Parça
Orjinal Renault Yedek Parça